Chevrolet járgányok érkeznek a Real Racing 3-hoz

Tian 2013.04.06. 15:58 Apple, Játékok 5 hozzászólás 623

Hamarosan érkezik egy frissítés a Real Racing 3-hoz, amivel az eddig elérhető autómárkák után, már a Chevrolet autói is bekerülnek garázsban. Első körben a Chevrolet Cobalt SS és a Camaro ZL1 modell érkezik, de az sem kizárt, hogy a közeljövőben akár bővülhet a kínálat. A Camaro ZL1 egy 580 lóerős V8-as motorral ellátott fenevad, a Cobalt SS teljesítményét tekintve fele annyi, viszont egy olcsóbb variáns lehet.

A frissítésben a verdák mellett egy vadonatúj játékmód is bemutatkozik, a “Hunter”, aminek a lényege, hogy az ellenfeled fél perc előnnyel indít, majd ezután a cél, hogy utolérd és te érj be elsőként a célba. A frissítéssel a felhő alapú mentési lehetőség is aktiválódik, ami alapkövetelmény lenne szerintünk a mai játékoknál, és természetesen több mint 100 új esemény is érkezik. Az Electronic Arts közleménye szerint április közepén várható az új verzió az App Store-ban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója. Korábban a Szifon.com cikkírója, majd 2012-től az iPhoneHungary csapat tagja. Szabadidejében előszeretettel tanulmányozza a fotózás és a videókészítés fortélyait.

5 hozzászólás

 1. Gyuszi - 2013.04.06. 16:37

  Kar hogy Ferrari nincs benne, de vajon lesz??

 2. Fenegyerek - 2013.04.06. 23:51

  Erre en is kivancsi lennek, mert imadom ezt a jatekot , es emellett a lovas marka hu imadoja vagyok…

 3. H.Attila - 2013.04.07. 20:24

  Ez nem nagy szam, inkabb a ferrarit szereznek meg.
  Amugy clash of clans updaterol mert nem irtok? Rengeteg magyar jatszik vele.

 4. Q - 2013.04.08. 00:28

  Sose fogom megérteni az ilyen grafikahuszár játékokat. Ráadásul az összes real racing olyan unalmas mint öngyilkosnak a futóhomok. Megcsinalhatnanak régi need for speedeket például. Vagy bevonhatnák a partiba a nintendot is, tuti mindenki nyerne vele. Csak azért mondom, mer sok haveromnak és nekem is olyan játékok a kedvencei, mint a hill climb racing (9 mb). Plusz, El kéne dönteni végre mi való konzolra és mi telefonra, mert amíg kérdéses az akksiprobléma, addig ilyen akksizabáló hülyeséget csak azért érdemes fejleszteni, hogy tessék, ilyet is tudunk. A videojátéknak sose az volt a lényege hogy szép-e.

 5. iMarc - 2013.04.08. 22:50

  Ferrari? Minden autós játékban kínosan ügyelek rá, hogy véletlenül se legyen a garázsban. S ezt úgy látom nagy csendesen átvette a fiam is :)

Szólj hozzá Te is!