Bővíti a Telekom az iPad minit értékesítő üzletei körét

KeleMan 2013.02.14. 11:41 Apple, iPad 0 db 639

A Telekom kibővíti azon értékesítési pontjainak számát, ahol az iPad mini 16 GB készülék megvásárolható. Ennek köszönhetően 2013. február 14-től már közel 90 üzletben – a teljes T-Pont hálózatban és a kijelölt partner üzletekben – válik elérhetővé az iPad táblagép-család legnépszerűbb iPad mini tagja, 16 GB kapacitással, fekete és fehér színekben.

Mint ismeretes, a Telekom a távközlési szolgáltatók közül elsőként, január 28-án kezdte meg a negyedik generációs iPad Wi-Fi + 3G/LTE, az iPad mini Wi-Fi + 3G/LTE és az iPad 2 Wi-Fi + 3G magyarországi értékesítését. Az új iPadeket a Telekom kedvező áron, otthoni és mobilinternet-csomagokkal együtt kínálja, amelyek Arany és Platina szintű ügyfelei számára, akár 0 Ft-os kezdőrészlettel, 24 havi részletfizetéssel is elérhetők.

Az iPhone5 és a negyedik generációs iPad készülék mellett már az iPad mini táblagép is használható a Telekom 4G/LTE hálózatán, így a cég ügyfelei már ezeken a készülékeken is élvezhetik az LTE szolgáltatás előnyeit, mint például a nagyobb sebesség és a kisebb válaszidő.

További információ és feltételek az árakkal és az elérhető internetcsomagokkal kapcsolatban a www.t-mobile.hu és www.t-home.hu címen olvashatók.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!