Csendben kapott újabb fejlesztést az Apple TV

Slemi 2013.02.10. 22:10 Apple, Kiegészítők 5 hozzászólás 1 042

Az Apple egyik szóvivője beszélt a The Next Web-nek az új Apple TV modellről, melyről nemrég döntöttek. A cég által adott magyarázat szerint a változtatások kizárólag belső átalakítások, és nem lesz semmi új szolgáltatás, vagy változás a terméket illetően. A The Next Web arról is beszámol, hogy az Apple TV az Apple A5X processzorát használja majd, amellyel már találkozhattunk a harmadik generációs iPad-ekben, valamint a bejelentés után az is kiderült, hogy a készülék egy továbbfejlesztett Broadcom BCM4334 wireless chippel is fel lesz szerelve. A kialakítás és a kütyü mérete természetesen nem fog változni.

“Néhány esetben olyan változtatásokat hajtunk végre, melyekhez szükséges egy új modellszám, ahhoz, hogy szabályszerűen elfogadják a terméket’’ mondta a szóvivő a TNW-nek. ’’A változtatások, amelyeket ezúttal eszközöltünk nem lesznek hatással a termék szolgáltatásaira, és az Apple TV felhasználók továbbra is ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást élvezhetik, amelyet eddig.”

Az új Apple TV nem lesz új termékként reklámozva, és úgy tűnik az egyetlen módja, hogy megkülönböztessük a régit és az újat, a modellszám figyelembe vétele lesz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Bence vagyok, 20 éves egyetemista. Nagy Apple-rajongó.

5 hozzászólás

 1. ESzállás - 2013.02.11. 22:37

  Xart se ér egy magyarnak.
  Nekem van de minek.
  Cirka egy kezemen megszámlolhatom mennyi magyar filmet tudok megnézni. (1film és kb pár mese)
  Meg ne vegyetek!

 2. Diana - 2013.02.12. 11:59

  Le kell tölteni az AIr Video alkalmazást a számítógépre és a telefonra ettől kezdve bármi streamelhető a TV-re… Az Apple TV önmagában nem egy televízió, hanem egy tükröző eszköz a TV és más Apple termék között Wi-Fi kapcsolaton keresztül… Én imádom, mert fényképeket, netes rádiókat, valamenny telefonon lévő alkalmazás videóját a 102 cm-es tv-n csodálom… Én meg azt mondom, hogy egy új általam irányított szórakoztató központ érkezett a lakásunkba, és csak ajánlani tudom!!!

 3. Diana - 2013.02.12. 13:13

  Még egy fontos információ, hogy nem csak az iTunes-al, vagy Mac-el kommunikál, de más asztali vagy laptop eszközzel is, amely a hálózatra csatlakozik. Az airplay funkció azonnal aktívvá válik, és tükrözhetők a különböző tartalmak. Az air video alkalmazással pedig server funkciót kap az asztali gépünk, és a megosztott mappák tartalmait tudjuk a tv-re kiküldeni… Egyszerűen fantasztikus!

 4. Sellő - 2013.02.13. 22:41

  Hány “teljes film magyarul” van a YouTube-n?

 5. G - 2013.02.14. 07:29

  Nekem 3gen van, tökéletesen megy. Nem érzek vele semmi gondot ami azt mutatná, hogy hardveresen kevés lenne.

Szólj hozzá Te is!