Megújult a T-Mobile Készülékbiztosítás szolgáltatása

KeleMan 2012.11.08. 10:02 Egyéb 9 hozzászólás 2 517

A technológiai szempontból egyre kifinomultabb, többfunkciós, értékes mobilkommunikációs eszközök súlyos sérülése, megrongálódása vagy ellopása esetén nagy terhet ró az ügyfélre a készülék pótlása. Ezen próbál enyhíteni a T-Mobile megújult Készülékbiztosítása, amelyben mindenki megtalálhatja a saját okostelefonjára és egyéni igényeire szabott biztosítási módozatot.

Mostantól kevesebbet, csak havi pár száz forintot kell fizetni azért, hogy az alacsonyabb értékű – 30 ezer Ft értéket nem meghaladó – de számunkra nélkülözhetetlen mobilkészülékünket biztonságban tudjuk. A telefon értékéhez jobban igazodó sávos rendszer mellett újdonságot jelent, hogy bevezetésre került két új biztosítási csomag is, az Alap Plusz és az Extra Plusz. A plusz csomagok előnye, hogy még több káreseményre nyújtanak fedezetet. A nevüket adó csomagok mellett fedezetet biztosítanak párásodás esetére is, valamint kapcsolódik hozzájuk 12 hónapos belső meghibásodásra szóló fedezet, ami a gyártói garancia lejárta után nyújt védelmet.

A T-Mobile és az ACE European Group T-Mobile előfizetők számára kialakított közös Készülékbiztosítás szolgáltatása egyszerűen igényelhető, és a telefonszámlával együtt kényelmesen fizethető. A biztosítási fedezetet 18 éven felüli havidíjas előfizetők vehetik igénybe személyesen új T-Mobile-tól vásárolt mobiltelefon, internet stick vagy táblagép vásárlásakor az értékesítés napján, vagy az azt követő 60 napon belül.

Az Alap csomag (a biztosított készülék értékének függvényében havi 290 Ft-tól elérhető) véletlenszerű károsodások, pl. elemi kár, leejtés, törés, vízbeejtés és harmadik személy általi rongálás esetén nyújt biztonságot. Az Extra csomag (a biztosított készülék értékének függvényében havi 490 Ft-tól elérhető) ezen felül betöréses lopás, zseblopás és erőszakos eltulajdonítás esetén is megoldást nyújthat a szerződésben foglalt feltételekkel. Amennyiben a fedezettel érintett készülékkel a választott konstrukcióba tartozó káresemény történik, a szerződésben foglalt feltételek teljesülése esetén a sérült készüléket a T-Mobile megjavítja. A nem javítható vagy ellopott készüléket típus-azonos készülékre cseréli. A készülékbiztosítás teljes körű részletes feltételei a T-Mobile hivatalos honlapján tekinthetők meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

9 hozzászólás

 1. Csoki - 2012.11.08. 15:36

  Ez is egy újabb lehúzás..! Teljesen értelmetlen! Már mint az előfizetőknek. És meg ők szabnak feltételeket..! Hogy ezen miért nem lepődünk meg!?

 2. Tyler - 2012.11.08. 17:55

  Nem értek veled egyet… Tőlem erőszakkal tulajdonították el a telefonom és rendőrségi jegyzőkönyv másolatával +25.000 Ft önrész ellenében kaptam egy vadonat új készüléket. Ha nem lenne ez a “lehúzás” akkor vehettem volna teljes áron újra a készüléket.

 3. Mikusz - 2012.11.08. 18:57

  Szerintem nem hülyeség! Egy barátomnak a kocsiból való kiszálláskor az öléből esett le az iPhone 4 telója, fronttal a járda élére. Ripityára tört a kijelző. 10 ezer önrésszel kapott egy újat.

 4. D6 - 2012.11.08. 20:19

  Nekem is 2x cserélte ki 1 év alatt a telomat… 5000 önrész..

 5. Gab - 2012.11.08. 20:37

  Gyerekek!Nem rossz az also tablazat?Ha alacsony az onresz,akkor magasabb a havidij es ha magasabb onreszt vallalunk nem alacsonyabbnak kene lenni a havidijnak?

 6. J - 2012.11.08. 21:54

  Miert lenne roosz? Azok az arak mar egy 299.999 ftos telefonra vonatkozik. Akkor kevesebb onresze legyen mint a 0-70.000es kategorianak?:)

 7. Gábor - 2012.11.08. 22:38

  Én is megkötöttem ezt a fajta biztosítást. Lopás ellen, saját hibánkból eredő kárra, mindenre kiterjedő. Szerintem nagyon hasznos dolog. Ilyen árkategóriájú telefonoknál érdemes megkötni. Olcsóbb tefonra biztos nem venném igénybe.

 8. ombie - 2012.11.09. 14:10

  Nem értem miért kötne bárki is Extra Plusz csomagot. 800-zal több havonta az Extránál, és párásodás meg belső meghibásodás ellen véd csak. Na ha ilyen van, akkor szépen vízbe dobod a telót, és kicserélik Extrával is.

 9. Gab - 2012.11.09. 20:59

  Kedves J!En ertem amit irsz viszont Te nem,amit en!:)Az also tablazat alatt a komplett also tablazatot ertem ahol az osszegek szerepelnek.A cikk elso harmadaban is van egy tablazat.ebben csak pipak,meg szoveg van,de attol még tablazat.Szal vegyuk az also tablazat 1. sorat, a 0-70ezrest.Ket ajanlata van,egy magasabb onreszes es egy alacsonyabb.Namarmost, az auto biztositasoknal pl ugy van, ha valasztassz egy alacsonybb onreszt,akkor magasabb a havi dijad. Logikus,mert ha mondjuk van egy 50e forintos telod,arra kotsz egy biztit es az onresz 40e,akkor nyilvan kevesebb a havidij,mintha csak 5e onreszt valasztassz.

Szólj hozzá Te is!