Az Apple-nek módosítania kellett a beszólogatós bocsánatkérést

NZsolt 2012.11.04. 11:59 Apple, Egyéb 3 hozzászólás 1 361

Amikor az Egyesült Királyság Felsőbírósága hivatalosan is ítéletet hirdetett az Apple és a Samsung táblagépek között kirobbant perében, kötelezte az Apple-t, hogy honlapján nyilvánosan is bocsánatot kérjen, illetve hirdetésekben is „reklámozza” az ítéletet. Erre azért volt szükség, mert a döntés értelmében hivatalossá vált, hogy a Samsung Galaxy tabletjeihez nem másolták az iPad design-ját, a per azonban jelentős károkat okozott a Samsungnak.

Azonban azzal nem számoltak, hogy az Apple még így is fricskát mutat a Samsungnak – a bocsánatkérésben ugyanis elbújtattak az egyik bíró indoklását, ami úgy hangzott, hogy azért nem kell betiltani a Galaxy tableketet, mert nem annyira „menők”, mint az iPad. A bocsánatkérés végére így odabiggyesztették, hogy az iPad menő.

A bíróság figyelmeztette a céget, hogy igazítsa helyre a bocsánatkérést, amit az apple.com/uk holnapon bárki megtekinthet – már ha van kedve végigolvasni egy szabadalmi lajstromszámokkal és technikai paraméterekkel teletűzdelt, angol nyelvű szöveget.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

21 éves egyetemista, a technika messzebbi oldaláról. Kedveli az áram nélkül is működő dolgokat.

3 hozzászólás

  1. én:D - 2012.11.05. 01:12

    :D úgy kell az applenek:D

  2. Situ - 2012.11.05. 15:07

    Igaza van az apple-nek!! És igazságtalannak erzem a bíróság döntését!!!!

  3. Nándor Juhász - 2012.11.06. 20:11

    A samsung mar evek ota masolni tud
    Jol teszi az apple h le fricskazza oket es az ipad az tenyleg meno

Szólj hozzá Te is!