Október végén érkezik a kis Steve, hogy lezúzza a Doors vállalatot

KeleMan 2012.10.18. 11:21 Apple, Játékok 0 db 781

Talán sokunk régi kedvencei közé tartoztak az úgynevezett platformjátékok. Az igazi és utánozhatatlan természetesen a Nintendo klasszikusa, a Mario volt. Később aztán megérkezett a Jazz Jackrabbit valamint a Rayman sorozat is. Sajnos az Apple eszközére még mindig várjuk a Nintendo nagy durranását, ami valószínűleg sosem érkezik meg. Természetesen vannak egyéb hasonló játékok is az AppStore áruházban, de mégis hiányzik valami átütő siker.

Mac Navarro gondolt egy nagyot és elkészítette a Steve Arcade játékot, mely ezt az űrt készül majd betölteni. De az, hogy sikerül-e mindez, még nem tudni, de jó hír, hogy a játék 2012. október 31-én elérhetővé válik. A főhösünk egy Steve nevű fiatalember, az időpont pedig 1996, amikor elvesztette a platformháborút a Doors Corporation vállalatával szemben. Sajnos Steve munkanélküli lett, mert kirúgták a cégtől, attól a cégtől, amit Fruit Computer néven alapított.

Steve tehát szembeszáll az elnyomással, megannyi pályán keresztül irányíthatjuk majd kalandjait. A videó tanúsága szerint rendkívül jó játékra számíthatunk, talán még főellenségek is lesznek. Természetesen minden karakter kitalált személy, így bármi ami a valósággal való egyezést mutathat, csupán a véletlen műve. Reméljük, hogy az Apple nem kaszálja el a projektet.

Hivatalos oldal: SuperSteveGame.com

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!