Ütős és egyben tartós kis cucc lett a legújabb iPod touch készülék

KeleMan 2012.10.11. 19:11 Apple, iPod 4 hozzászólás 1 383

Mint arról már a mai napon beszámoltunk az Apple elkezdte szállítani az új iPod készülékeket, szerte a világban elérhetővé váltak az új és rendkívül sokszínű modellek. Természetesen megérkezett az első “Drop Test” is, melyben az anyaghasználatot vizsgálták. A legújabb iPod touch készülék bár szintén 4″-es megjelenítőt kapott, valamint mindössze 6,1 milliméter vékony, igencsak tartósra sikeredett köszönhetően az eszköz alumínium hátlapjának.

Természetesen a külső sérülések és karcolások meglátszanak rajta, de a készülék váza rendkívül jól védi a kijelzőt, még abban az esetben is, ha a vállunk magasságából épp betonra érkezik meg a legújabb kütyü. A készülék hátulján amúgy egy gomb is található, melyet lenyomva az kiemelkedik a vázból és egy az Apple által csomagolt csuklópántot is akaszthatunk rá, hogy véletlenül se csúszhasson ki a kezünkből.

Az alábbi videókban a Jailbreaknation szerkesztői vizsgálták a legújabb 5. generációs zenelejátszót.

“Unboxing” videó

“Drop Test” videó

“Knife Test” videó

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. Qpack - 2012.10.11. 19:31

  Töltőt eddig se adtak az iPod-okhoz?

 2. Olah David - 2012.10.11. 19:47

  A cikk jó de a második videót szánalmasnak tartom. Egyszerűen egy oldal szerkesztői nem engedhetik meg maguknak azt a silány videót amit gyártottak. Mi marad meg az embernek belőle? A PIN-pong asztal a biciklik a dobozok a rumli.

 3. strucc007 - 2012.10.11. 20:57

  Tetszik az új iPod touch design. Örültem volna egy ilyen iPhone-nak is, de az i5 se rossz… Tényleg elég strapabíró lett, legalábbis az előző szeriához képest, a touch 4G már a körömtől is megkarcolódott :(

 4. Onemore - 2013.07.03. 15:59

  Úgy lenne jó a színes, ha az előlap nem fehér lenne hanem az adott hátlappal egyező. (kék, mályva, zöld ill. piros)

Szólj hozzá Te is!