Ingyenes kiegészítő érkezett a Diablo 3 játékhoz iOS készülékekre

KeleMan 2012.09.24. 12:07 Apple, Játékok 1 db 1 133

Remek iOS alkalmazás érkezett a 2012-es év játékának tartott Diablo 3-hoz az AppStore áruházba. A REVOLVER Studios által fejlesztett alkalmazás segítségével, – mely a D3 Connect to Diablo 3 nevet viseli – lehetőségünk van az iOS eszközünkhöz társítani a Battle.Net profilunkat. Így akár útközben is nyomon tudjuk követni a karakterünk tulajdonságait, és persze így könnyebben tudjuk megmutatni ismerőseinknek, barátainknak, hogy épp milyen statisztikákkal és felszereléssel rendelkezik kedvenc karakterünk.

Az alkalmazás rendkívül látványosra sikerült, belépés után rögtön a karakterlapunk fogad, ahol megtekinthetjük hőseinket, azok küldetéseit Normal, Nightmare, Hell és Inferno nehézségi szinteken. Felszerelésünket a legapróbb részletekig listázza a rendszer, valamint éppen aktuális skilljeinket valamint követőink tulajdonságait is megtekinthetjük.

Látványos statisztikákat is kapunk, melyben az eddig leölt Elite ellenfelek számát, az összes lemészárolt szörnyet és a Softcore és Hardcore eredményeinket is megtalálhatjuk. Diablo 3 játékosoknak egyenesen kötelező és a legjobb, hogy ingyenes!

D3 Connect for Diablo 3 (AppStore Link) D3 Connect for Diablo 3
Fejlesztő: Revolver VOF

Besorolás: 12+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Fox7Day - 2012.09.25. 12:54

    tesztelve. nem rossz :)

Szólj hozzá Te is!