Az iPhone 5 a legjobban szerelhető telefon a szervizesek szerint

Helme 2012.09.22. 21:57 Apple, iPhone 1 db 3 415

Az iPhone 5 megjelenésekor számtalanul sokan készítettek olyan videót, ahol azt nézték meg: mennyire törik az Apple új okostelefonja. A tesztek alapján egész jól bírta az ejtéseket. Azonban mi történik, ha valóban betörik a kijelző és cserélni kell? Az iFixYouri csapata most egy videóban mutatja meg, hogyan is kell szétszedni az iPhone 5-öt.

Az iFixit már írt arról egy cikket, hogy iszonyat könnyű szétkapni az iPhone 5-öt, egyszerűen csak ki kell szedni az apró csavarokat, amik az előlapot tartják a borításban. Ezután ki lehet emelni a kijelzőt. Ez az iPhone 4S-nél jóval macerásabb volt, egy szakértőnek is 5-10 percet vehetett igénybe. Mostantól a törött kijelzőt akár otthon tudjuk cserélni – ha be tudunk jó minőségű alkatrészt szerezni a garanciaidő lejárta után.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

 1. egressy15 - 2012.09.23. 07:36

  Elnézést kérek előre,nem a témához vág a kérdésem.

  Használtan vettem macbook pro-t,nem használtam még ilyen felületet,az a kérdésem,hogyan tudom eltávolítani a régi tulajdonost a gépről?

  Azt szeretném hogy a “számítógép neve” az én nevemet írja ki,

  mi a teendőm?

  előre is köszönöm,

  Zoltán

Szólj hozzá Te is!