Így zajlottak a nemzetközi premierek az iPhone 5 megjelenése során

KeleMan 2012.09.21. 22:14 Apple, iPhone 2 hozzászólás 2 531

A mai napon hivatalosan is elindult az Apple iPhone 5 típusú hatodik generációs telefonjának az értékesítése. Az alábbiakban megosztunk veletek pár képet, mely megpróbálja kicsit átadni, hogy milyen is volt a hangulat a világ különböző nagyobb országaiban, ahol mától hivatalosan is megvásárolható az új készülék.

Németország, Frankfurt

USA, New York (5th Avenue)

Ausztrália, Brisbane (Queen Street)

Hong Kong

Japán, Tokió

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Oliver - 2012.09.21. 22:38

    nem igazán értem én ezt a hálózsákozást :)

  2. lvgaben - 2012.09.21. 23:06

    Most vettem meg feherben, direkt nem mentem apple storeba a tomeg miatt. Szolgaltatotol vettem, sor egyaltaltalan nem volt sehol. 8kor nyitottak, de 10re mentem, feher mar elfogyott mindenhol…, 3 uzletben neztem, es 2 muszaki aruhazban, ott mar a fekete is elfogyott… Utba esett meg egy uzlet mondom, itt meg megnezem aztan leszarom, itt volt meg par feher… ;P Az elso benyomas, 4 utan, pehelykonnyu, erezni h sokkal vekonyabb, mintha csak egy darab muanyagot tartanek a kezembe, a kulso nagyon profi high-tech minoseg. Aztan meglatjuk valojaban mint tud… ;)

Szólj hozzá Te is!