iPhone 5 készülék csupán 5 dollárért! Megfizethetetlen!

KeleMan 2012.09.04. 18:23 Apple, iPhone 0 db 2 275

Nem éppen olcsó mulatság minden évben az új iPhone készülék vásárlása, de talán még kétévente sem. Mindenesetre az iPhone 3G vagy iPhone 3GS készülékek tulajdonosainak mindenképp ajánljuk az új iPhone készülék megvételét. Az iPhone 4-es modellek tulajdonosainak azt tanácsoljuk, hogy várják meg a bejelentést és a pontos tulajdonságokat. Az iPhone 4S készülékkel rendelkezők pedig majd a hetes modellt.

Mindenesetre van egy másik alternatíva is, hogyan lehet új iPhone készülékhez jutni. Kínában ugyanis már sorra gyártják a nem működő maketteket (mock-up) és már akár 5 dolláros áron is szórják ki a piacra. Elképzelhető, hogy pár hét múlva már hazánk piacain is megjelenik majd a külsőre a hatodik generációs iPhone készülékkel talán teljesen megegyező modell. Persze a közel 1.000 Ft-os árért senki ne várja majd, hogy az működni is fog, hiszen ezekben a makettekben még világítás sincs, de akinek mégis szüksége lenne ilyenre, jó ha tudja, már van rá lehetőség.

A MIC Gadget oldalán több tucat kép tűnt fel, melyen bemutatják a zsákszámra készülő, fröccsöntött iPhone készülékekre nagyban hajazó modelleket, melyek még egy színes, alkalmazások ikonjait ábrázoló főképernyőt is kaptak. Priceless.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!