Mennyire fog hasonlítani az új iPhone a Samsung Galaxy SIII-hoz?

Helme 2012.08.22. 19:00 iPhone, Rövidhírek 5 hozzászólás 2 611

Mára már nagyjából tudjuk, hogyan is fog kinézni a következő generációs iPhone készülék. Vagy nem. Mindenesetre van elképzelésünk arról, hogy az Apple mit is jelenthet be a következő hetekben. A legnagyobb köszönetet az iLab-nek kell tenni, ugyanis ők voltak az elsők, akik megmutatták: hogyan is nézhet ki összeszerelve az új Apple telefon. Persze semmi sem biztos, amíg az almás óriás le nem rántja a leplet.

Éppen ezért első hallásra meglehetősen hülyén hangozhat az, hogy hasonlítsuk össze már most az új modellt a Samsung Galaxy SIII-mal. Mégis ezt megtették, s egy igen érdekes kis videó született meg. Egy 3D-s program segítségével létrehoztak egy side-by-side összehasonlítást, melynek főszereplői az új Apple és a Samsung csúcskategóriás készüléke. Igazán érdekes, ezen a mozgóképes anyagon lehet látni, hogy nem nagyon hasonlít a két telefon egymásra.

– iPhoneHungary Rövidhírek –

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

5 hozzászólás

 1. Cruzolka - 2012.08.23. 10:24

  Üdv

  Szerintem, ez baromság… az iPhone sosem hasonlított a Samura…Sőt, nem inkább az majmolta a Szifont?!?

  Az új iPhone amúgy sem így fog kinézni!!! Ez a forma csak az Apple által generált kamu!!! Csak mivel mindeki “hinni”akar, ezért már a Szart is az egekig magasztalják!
  De majd meglátjuk, hogy mikor? még az sem köztudott!!! Szeptember 12? Lehet… majd ha meglesz a hivatalos bejelentés, akkor.

 2. puma - 2012.08.23. 11:03

  undorító mindkettő… remélem az apple mindenkit pofánröhögve egy teljesen másfajta készülékkel áll elő. Ha már Tim ráment a biztonságra akkor hogy lehet hogy még az új töltőt is láthattuk már? szánalom! apple kérlek ne dobd piacra ezt a borzalmat… :(((

 3. Bence - 2012.08.25. 20:50

  Nekem SG3-am van, és imádom, egyáltalán nem undorító! A hatalmas kijelző nagyon nagy előny, kisebbet már nem vennék. Ami meg az új iPhone dizájnt illeti, ne reménykedjetek, hogy másképp néz majd kia tényleges telefon. Az Apple semmi kreatívat nem tudott produkálni a forma tekintetében az elmúlt években, most se várjunk tőle csodát. Volt pár gyönyörű formaterv (itt a blogon is volt egy Magic Mouse-ra hasonlító, gyönyörű fehér dizájn), de azokból nem lesz semmi… Most, hogy az Apple “legyőzte” a Samsungot, még jobban el fog kényelmesedni, és nem fogja magát megerőltetni sem dizájn, sem hardware-software tekintetében. Szépen kinyírja a konkurenciát, aztán tologatja le a szart a rajongói torkán… mert megteheti. Ne is álmodjatok cserélhető akksiról vagy memóriakártyáról – ez csak a fogyasztóknak lenne jó, az Apple-nek nem. SMS kézbesítési jelentés, hanghívások rögzítése, fájlok közvetlen másolgatása telefonra (iTunes nélkül), fájlok továbbítása bluetooth-on, FM rádió…… jó lenne, mi? Nem lesz. Apple nem akarja. Na, én többek között ezért váltottam S3-ra, és mondhatom, hogy – mobilkütyük terén – életem legjobb döntése volt. :-)

 4. csuri - 2012.08.26. 13:22

  Bence akkor menj és magasztald a szamszungodat egy szamszungos oldalon, ne trollkodjál már itt kérlek…
  Ez lenne szegényes életed legjobb döntése.

 5. ádám - 2012.09.02. 16:27

  semennyire mer akko azt is halállistára tette volna

Szólj hozzá Te is!