Pózolj Apple termékekkel, ha menő vagy

Helme 2012.08.16. 13:06 Apple, Egyéb 0 db 1 699

A tegnapi nap folyamán kitettünk Facebookra egy képet, ahol egy nagyon aranyos leányzó – galériában megtalálható kép – iPaddel fotózza magát, amit egy srác kiparodizál. Nos, ekkor elszabadult a pokol: kaptunk további anyagokat, ahol fiatalok Apple termékekkel pózolnak. Zseniális az emberi magamutogatás, ezt meg kell hagyni.

Nem tudjuk eldönteni, hogy melyik a legjobb kép, mindegyik a maga nemében egyedi, s érdekes. Fotóművészek biztosan nem lesznek a delikvensek, de legalább megmosolyogtattak bennünket. Szeretnénk megtudni, hogy mi motiválhatja azokat a fiatalokat, akik képesek ilyen képet csinálni, s ráadásul még posztolják Facebookon vagy más közösségi oldalakon. Nagyszerű! A képeket köszönjük a kedves olvasóinknak.

Ha valaki érez kellő motivációt és szeretné magát lefotózni Apple termékkel, akkor mi bizony ezt publikáljuk az oldalon, ezenkívül  honoráljuk az illetőt egy iPhoneHungary-s ajándékcsomaggal. Az elkészült képet küldd el a hello (kukac) iphonehungary (pont) hu email címre és teret engedünk az Apple iránti szenvedélyednek.

[juicebox gallery_id=”14″]

-iPhoneHungary rövidhírek-

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Szólj hozzá Te is!