Popszenzáció – Járd el Michael Jacksonnal közösen a Moonwalkot

KeleMan 2012.08.15. 13:59 Apple, Játékok 0 db 952

Ha Michael Jackson fan vagy és iOS készülékkel is rendelkezel, akkor itt az idő, hogy letöltsd az Ubisoft kiadásában megjelent Michael Jackson The Experience nevű alkalmazást. Az új iOS játék a konzolra megjelent társának kiköpött mása. A cél itt is, hogy leutánozzuk Michael Jackson minden egyes mozdulatát a zene megfelelő ritmusára, miközben fel-le, jobbra-balra suhintásokkal irányítjuk őt, valamint pörgetjük a kombókat.

Az Ubisoft megjegyzi, hogy az új alkalmazással, – mely GameCenter támogatást is kapott, – a pop királyának legnagyszerűbb slágereit játszhatjuk el, miközben részeseivé válunk egy interaktív utazásnak. A játék teljes egészében hű marad Jacko koreográfiája mellett és tisztelettel adózik munkássága előtt, emellett viszont nagyon sok új, színes elemmel díszíti a ritmusjátékok amúgy is széles körét az iPhone készüléken. Az áruházban található értékelések alapján is nagyon jó a progi, veszik az emberek, mint a cukrot.

A játékban jelenleg 4 dal érhető el (The Way You Make Me Feel, Smooth Criminal, Speed Demon, Blood On The Dance Floor), de természetesen alkalmazáson belüli vásárlással további számokat is megszerezhetünk (Billie Jean, Leave Me Alone, The Way You Make Me Feel, Black or White, Bad, Thriller, Ghosts, stb), melyek darabja 0,79€. Az app már elérhető a hazai áruházban is. iPhone készülékre 2,39€-s áron, míg a HD változat 3,99€-ba kerül. Moonwalkra fel!

Megjegyzés: Azt nem értem, hogy eleve az iPad játék majdnem dupla annyiba kerül, de vajon miért kell a megvásárolható számokért is dupla annyit fizetni (1,59€) iPad készüléken, mint iPhone-on?

Artikel wurde nicht gefunden

Artikel wurde nicht gefunden

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!