Kingdoms & Lords – Középkori Sim City egy kis harccal megspékelve

KeleMan 2012.08.13. 14:25 Apple, Játékok 1 db 2 398

A Gameloft még az idei E3 alkalmával mutatta be készülő új játékát, mely a Kingdoms & Lords nevet kapta. A játékot a Gameloft ingyenesen tette letölthetővé, de ahogy már megszokhattuk, ha nem vagyunk elég türelmesek, akkor az alkalmazáson belül is vásárolhatunk magunknak aranyat, drágaköveket, egyéb kiegészítőket, melyekkel gyorsabban hajthatjuk végre a kapott feladatokat, küldetéseket.

A játék egyik felében egy amolyan Sim City játékélményt kapunk, melyben különböző épületeket húzhatunk fel az elsőre talán hatalmasnak tűnő térképen. A térképen kunyhókat, farmokat, bányákat építhetünk. A kicsiny falunkból viszont rövid időn belül óriási birodalmat varázsolhatunk, hiszen ahogy végrehajtjuk a feladatokat, szintet léphetünk, ami újabb lehetőségeket ad a játékos kezébe. Új épületek lesznek elérhetőek, hatalmas várak és kastélyok is, melyekben katonákat toborozhatunk.

A játék másik felében ugyanis rájuk lesz szükségünk, hogy megvédjük a királyságot a csúf, gonosz sötét királytól. A katonáink dárdásokból, nyilasokból, nehéz páncélzatú gyalogságból, de még ostromgépekből is állhatnak. A cél, hogy legyőzzük az ellenfelet, bármi áron. Ebben segítségünkre lesznek a különböző varázslatok is, melyeket a játék során szerezhetünk.

A játék engem eddig teljesen magával ragadott, push értesítésben mindig megkapjuk az iOS készülékünkre, ha valami elkészült és tovább haladhatunk birodalmunk építésében. A középkori hangulatot idéző Kingdoms & Lords ingyenesen tölthető az iOS készülékekre.

Kingdoms & Lords - Prepare for Strategy and Battle! (AppStore Link) Kingdoms & Lords – Prepare for Strategy and Battle!
Fejlesztő: Gameloft

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. .ezei Károly - 2014.07.13. 22:36

    Tisztelt fejlesztő, vagy bárki más aki nállam okosabb! Az a problémám, hogy első hejezett lettem a háborus listán (amiért 200 gyémánt jár) ,de én nem kaptam meg a gyémántokat. Miért nem? Választ előre is köszönöm! Ui: telefonos verzióval játszom.

Szólj hozzá Te is!