Vesztésre áll a Samsung az amerikai bíróságon

KeleMan 2012.08.12. 18:45 Apple, Egyéb 0 db 568

Bár még nem fejeződtek be a tárgyalások, de úgy tűnik a Samsung vesztésre áll az Apple által ellene felhozott vádakban. Talán mindkét félnek jó lenne, ha egyszer már véget érne a haddelhadd, mivel ezáltal talán ránk, fogyasztókra is nagyobb figyelem irányulna mindkét fél részéről. A kikerült 132-oldalas másolós könyv után, pedig úgy néz ki ismét az Apple számára áll a zászló.

Kiderült ugyanis, hogy 2010-ben a cupertinóiak felajánlották a dél-koreai vállalat számára, hogy azok licencelhetik a szabadalmaikat. Az Apple akkor 30$-t kért a Samung okostelefonjai és 40$-t a táblagépei utáni részesedés gyanánt. A Samsung viszont köszönte, ebből nem kért. Most kikerült a 2010 augusztusában készült dokumentum is.

Anno még 2007 januárjában, amikor Steve Jobs bemutatta az új iPhone készülék részét képező Multi-touch technológiát is felhívta a konkurencia figyelmét, hogy ne akarják lemásolni, mert levédették azt. “Boy have we patented it!”

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!