Steve Jobs a 20 legnagyobb amerikai között

KeleMan 2012.07.26. 14:54 Apple, Steve Jobs 2 hozzászólás 1 024

A Time Magazin tegnapelőtt megválasztotta azt a 20 legbefolyásosabb embert az USA-ban, akik a legtöbbet tették az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi képének megformálásáért, annak kialakításáért. Politikusok, forradalmárok, úttörők, feltalálók, sportolók, kalandorok kerültek be a Top 20-as listába.

Természetesen abszolút sorrend nincs, a szerkesztők kronológia sorrendben haladtak. Steve Jobs olyan nagy nevek mellé került be, mint George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln, Sitting Bull (Ülő Bika), Alexander G. Bell, Thomas Edison, Henry Ford, a Wright fivérek, Albert Einstein, Franklin D. Roosevelt, Louis Armstrong, Martin Luther King Jr. vagy épp Muhammad Ali.

A Time szerint Steve Jobs hatása a világra Einstein vagy épp Henry Fordéhoz hasonlatos. Steve Jobs a modern számítógépes kor atyja – fogalmaztak a szerzők. Steve mindig is a tökéletes termékekre törekedett, mind a dizájnban, mind azok használhatóságában.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Orange Martin - 2012.07.26. 18:24

    Thank you Steve Jobs.

  2. Kmg42 - 2012.07.27. 00:16

    Ez érdekes.. Einstein született és tipikus Német és ha már Armstrong akkor nem Louis hanem Neil…. szerintem.

Szólj hozzá Te is!