Újabb képeken domborít az iPad első prototípusa

KeleMan 2012.07.19. 21:13 Apple, iPad 0 db 1 027

Mint azt még tegnap este megírtuk, a Samsung és Apple szabadalmi tárgyalásai alatt kikerült pár kép az akkori első iPad táblagép terveiről. Időközben érkezett pár jobb felbontású fénykép is, melyen megcsodálhatjuk az Apple iPad készülékének első prototípusát.

A képek alapján az Apple egy sokkal vastagabb táblát vizualizált akkoriban, mely inkább hasonlított egy fehér iBookra, mint egy mostani iPad készülékre. Akkoriban szerencsére ez nem került piacra, inkább az iPhone felé fordult az almás vállalat.

Érdekesség, hogy a 035-ös számot viselő “bizonyíték” kijelzőjének mérete 12″-es volt, de a 4:3-as képarányt, már akkor is figyelembe vették Cupertinóban. Jonathan Ive állítása szerint az eszköz 2002-2004-ből származhat, de pontosan ő sem tudta megmondani a tárgyalások alatt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!