Tim Cook médiamágnásokkal találkozott

KeleMan 2012.07.12. 18:08 Apple, Egyéb, Tim Cook 7 hozzászólás 434

Tim Cook a minap Idahoban járt, ahol a Sun Valleyben megrendezett éves Allen & Co. médiakonferencián mutatkozott – adta hírül a The New York Times. Ezzel a megmozdulásával kiérdemelte a “Mr. Népszerű” jelzőt is, függetlenül attól, hogy megpróbált a háttérben maradni.

A konferencián amerika népszerű médiamoguljai vettek részt, akikkel Tim Cook, az Apple vezérigazgatója állítólag egyesével, négyszemközt folytatott megbeszéléseket. Ezek a találkozók pedig okot adhatnak azon spekulációknak, melyek alátámaszthatják, hogy az Apple a televíziós szórakoztatóiparban is hamarosan érdekeltté válhat.

Ezen találkozók alkalmával ugyanis olyan kapcsolatokat építhetnek ki egymással a felek, melyek előrevetítik az Apple TV megszületését. Tim Cook az Akamai vezérigazgatójával, Paul Sagannal is találkozott, lásd a képen. Az hogy jött-e létre bármilyen megállapodás az Apple és egyéb vezető médiacégek között nem tudni, mivel Tim Cook a riporterek által feltett kérdésre, miszerint mit keres az Apple első embere a konferencián, csak egy mosollyal válaszolt.Annyit azért hozzátett, hogy magánbeszélgetéseket kíván folytatni ezen a héten magas beosztású cégvezetőkkel.

Anno Steve Jobs is részt vett ezeken az eseményeken, legutoljára 2005-ben, bár a 2010-es meghívottak listáján is szerepelt a neve, de akkor nem látogatott el a konferenciára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

7 hozzászólás

  1. István - 2012.07.12. 22:35

    Szerintem csak az iPadet reklámozta ami a kezében van :D

  2. Fpéter - 2012.07.12. 22:58

    Nekem még mindig nem jön be az új oldal, sajnos nem kényelmes ez az apró betű méret :(

    • KeleMan - 2012.07.13. 02:20

      Keresünk valamit, amivel a kezetekbe adhatjuk a lehetőséget a nagyításra, de kérlek írd le, hogy milyen eszközön nézed, mekkora felbontásban és hogy pontosan mi a pici, melyik rész. Köszi, hogy jeleztél.

      • Fpéter - 2012.07.13. 23:10

        Köszi hogy foglalkoztok a kérdéssel, iPad 3-on nézem az oldalt, a cikkek szöveg részei, ha egy kicsit növelnétek a betunagyságot a nagyitás se hiányozna, ettől függetlenül jó lett az oldal! :)

        • KeleMan - 2012.07.14. 01:46

          Köszönjük kedves Péter a visszajelzést. Megcsináljuk, hogy a cikkek betűmérete, de csak a cikkek betűmérete egyel nagyobb legyen, mert a többi szöveget magával rántaná, ezért is van például, hogy az oldalt sem lehet nagyítani iOS eszközökön. Üdv, KeleMan

          • Fpéter - 2012.07.14. 21:16

            Én köszi hogy foglalkoztatok a gondommal :)

Szólj hozzá Te is!