Ismét állítható a 3G kapcsoló az iOS 6 új bétájában

KeleMan 2012.06.27. 07:41 Apple, Egyéb 1 db 972

Az Apple hétfőn adta ki az új iOS 6 fejlesztőknek szánt második béta változatát, mely a sok hibajavítás mellett azért bővelkedik újdonságokban is. A frissítésnél látható animált fogaskerekeket már említettük, de ennél szerencsére azért van hasznosabb funkció is.

Ilyen például, hogy újra visszatért a Beállításokban található 3G adatforgalom ki- és bekapcsolásának a lehetősége. Magyarországon ez sokak számára rendkívül hasznos lehet, az iOS 6 béta 1-ben viszont mégsem volt benne. Reméljük azért a végleges változatban benne marad, ugyanis ha figyelünk erre az opcióra attól függően hol tartózkodunk, lényegesen növelhetjük az akkumulátor élettartamát és annak használati idejét.

Sajnos hiba is akad még mindig, a hívószámkijelzéssel és a hívó fél azonosítással egyik ismerősöm szerint még mindig gondban van a rendszer. Reméljük az Apple tartja magát a 2-3 hetes frissítésekhez.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zsóka - 2012.06.29. 20:16

    Nagyon jo hiánypótló ez a fejlesztés az iOS 6 bán hogy a 3G kikapcsolódásra választható opció lesz,hiszen az akkumulator élettartamát a mostani iOS 5.1.1 verzió nem nagyon kíméli.

Szólj hozzá Te is!