Magával vitte az iCar terveit Steve Jobs

KeleMan 2012.05.23. 12:13 Apple, Egyéb, Steve Jobs 1 db 495

Pár hete az Apple igazgatótanácsának egyik tagja, Mickey Drexler az Innovation Uncensored konrerencián arról beszélt, hogy Steve Jobsnak az autók terén is voltak tervei. Állítása szerint Steve Jobs álma egy Apple autó megalkotása volt, de már nem jutott rá lehetősége. Drexler azt is elmondta, hogy információi szerint Steve egyáltalán nem kezdett bele a tervekbe sem, de azt mindenki tudja, hogy Steve Jobs nem szerette az amerikai autókat, kifogásolta az amerikai autógyártást, melyet többször is hangoztatott.

Ezért is járt Mercedes autókkal, persze rendszám nélkül, melyre sokan azt gondolták, hogy azért került sor, mert az Apple első emberét csak a kivagyiság hajtja, – megteheti, hiszen milliárdos, – holott Steve Jobs sokkal dörzsöltebb volt ennél. Talált ugyanis egy kiskaput, miszerint Kalifornia államban az új autóknál hat hónapig nem kell rendszámot felhelyezni a gépjárműre. Steve pedig úgy döntött így félévente neki új kocsi kell. Az ezüstszínű Mercedes SL 55 AMG volt sokáig az autója, de azt senki sem tudta, hogy azt hathavonta mindig lecseréltette.

Azt ugyan nem lehet tudni, hogy az iCar, vagyis az iAuto hogyan nézett ki Steve gondolataiban, de az biztos, hogy amennyiben sor került volna a gyártásra, úgy az Apple-től megszokott prémium minőséget kaptuk volna.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. a.sebi - 2012.05.23. 14:41

    Ugye nem….? Hehe ez nevetséges…
    Kicsit tulzás már ez a steve sztárolás…kicsit unalmas…ibusz ivibrátor wifi kapcsolattal irányithatò a távkapcsolatok miatt….
    Hagyjuk már ezeket a faszságokat…elhiteltelenedik az oldal……

Szólj hozzá Te is!