iTunes zenei fesztivál – London 2012. szeptember 1-30.

KeleMan 2012.05.18. 18:15 iPhone 0 db 299

Az Apple Londonban 2007 óta minden év júliusában megrendezi az iTunes zenei fesztivált, mely a 2012-es londoni nyári olimpiai játékok miatt idén szeptemberben fog zajlani. Az Apple pár órája jelentette be, hogy a rangos zenei eseményen idén a fellépők között ott lesz Usher, Norah Jones, és Jack White is, de ezen előadókon kívül több, mint 60 művész fogja még szórakoztatni a nagyérdeműt.

Az eseményre jegyeket nem lehet vásárolni, azokat az Apple ingyenesen biztosítja Nagy-Britannia, Írország, Franciaország, Németország és Hollandia felhasználóinak. Persze egy nyereményjátékon belül, ahol csak a szerencsén múlik, hogy ki jut majd hozzá a belépőkhöz. Minden 14. életévét betöltött személy jelentkezhet, egy estére 160 db páros belépőt fognak kisorsolni

Az Apple az eseményre már egy alkalmazást is kiadott, viszont ez egyelőre a magyar áruházból nem elérhető. Várhatóan augusztusban lesz információ arról, hogy a többi országban hogyan lehet majd nyomon követni a fesztivált, mivel az Apple tájékoztatása alapján élőben fog minden koncertet közvetíteni, melyeket az alkalmazáson keresztül tekinthetünk meg.

Hivatalos oldal: iTunes Festival

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!