Infografika – Az okokstelefonok és az appok térhódítása

KeleMan 2012.03.31. 15:18 Apple, Egyéb 1 db 485

Szereted az okostelefonokat? Szeretsz alkalmazásokat letölteni? Ha a választ igen, úgy tudd, nem vagy egyedül. Az okostelefonok az elmúlt években viharos gyorsasággal árasztották el a világpiacot. Köszönhető ez az Apple iPhone készülékének, majd az Androidos telefonok térhódításának.

A világ szerelmes lett az okostelefonokba, és az azzal együtt járó temérdek alkalmazásba, legyen az akár fizetős vagy ingyenes, az emberek szeretnek letölteni. Mind az iTunes AppStore, mind az Android Market letöltéseinek a száma az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt. Tény, hogy a világ mobiltelefon eladásainak a fele már okosmobil.

A Lookout Mobile Security csapata összedobott egy infografikát, mely bemutatja hogyan is változott az emúlt években az okostelefonok és a hozzájuk tartozó appok piaca. (Kattints a képre a teljes mérethez.)

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bátor - 2012.04.01. 11:16

    Hello nem okostelefonk sztem hanem okostelefonok igy lenne de ezelöfordul hogy valaki elhibázza

Szólj hozzá Te is!