Szent Patrik napi játékot indított a Gameloft: nyerj 2 db iPhone 4S készüléket

Helme 2012.03.20. 11:45 iPhone 2 hozzászólás 877

A Gameloft, vezető nemzetközi digitális és közösségi játékgyártó vállalat bejelentette Szent Patrik napi játékát, mely során a játékosok 2 db iPhone 4S készüléket nyerhetnek. Az alkalmazás a Gameloft Let’s Play Facebook oldalán keresztül érhető el, a résztvevőknek pedig nincs más dolguk, mint adott idő alatt (45 másodperc) megoldani egy memória játékot. Azok, akiknek sikerül a feladat, részt vehetnek egy sorsolásban, melyben a főnyeremény 2 db iPhone 4S!

A világ egyik vezető digitális és közösségi játékfejlesztőjeként a Gameloft az egyik legnagyobb innovátorrá nőtte ki magát ezen a területen 2000 óta.  A Gameloft az összes digitális platform számára tervez és gyárt játékokat, beleértve a mobiltelefonokat, okostelefonokat és táblagépeket (ideértve az Apple®, iOS és Android® készülékeket), set-top boxokat, csatlakoztatott TV-ket és konzolokat is. A Gameloft a legnagyobb vezető nemzetközi márkákkal dolgozik együtt, mint például az UNO®, a Spider-Man®, James Cameron Avatar™-ja, a Ferrari® és a Sonic Unleashed®.

A Gameloft saját franchise-okat működtet, mint például a Real Football, Asphalt™, Modern Combat 3, Fantasy Town és a N.O.V.A Near Orbit Vanguard Alliance®. A Gameloft a világ összes kontinensén jelen van, 100 országban forgalmazza a játékait és több, mint 4000 fejlesztőt foglalkoztat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Dani - 2012.03.20. 15:21

    Mikor lesz a sorsolás? :D

  2. Sípos gergo - 2019.01.26. 09:02

    Szeretnék én is nyerni

Szólj hozzá Te is!