Apple iCloud reklámspot

KeleMan 2012.02.28. 16:31 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod, Mac, Videók 0 db 172

Az Apple nagyon sok reklámot készített már az iPhone és iPad készülékekről, de az új felhőalapú szolgáltatásáról és annak bemutatásáról ez az első reklámspot. A Mobile Me szolgáltatás hamarosan megszűnik, az iCloud veszi át a helyét, melyet már most is több, mint 100 millió felhasználó vesz igénybe nap mint nap.

Az újabb reklám 30 másodpercben mutatja be az iCloud egyszerűségét és egyben nagyszerűségét. Legyen bármilyen Apple eszközöd, akár iOS, akár Mac, a felhőből pár másodperc alatt szinkronizálásra kerülnek az adataid, legyen az zene, kép, videó, könyv vagy épp névjegyzék, esetleg alkalmazás.

A szolgáltatás igénybevétele teljesen ingyenes, előnye, hogy például az iPhone 4S készülékünkkel készített fényképeket munkából hazaérve azonnal szerkeszthetjük a Mac gépünkön.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!