Az iPhoneHungary manója is részt vesz a Budapest-Bamako Rally-n

Helme 2012.01.01. 20:46 Egyéb, iPhone 2 hozzászólás 249

A Dakar egyetlen szellemi örököse Afrikában 2012-ben is nekivág a Szaharának és Afrikának. A Budapest-Bamako az amatőr autóversenyzők és profi kalandorok éves zarándoklata a fekete kontinensre. Immáron 7. éve a mottó változatlan: “bárki, bármivel, bárhogy”. 2012-ben a verseny és kaland kategóriában induló járművek azonos útvonalon teljesítik a távot.

A futam Budapestről indul és Bissau-Guineaban ér majd véget. Akik nem akarnak Bissauig jönni, azok Diemánál kiszállhatnak és a hagyományok szerint Bamakoban fejezhetik be a futamot. Nekik a vízumaikról maguk kell gondoskodniuk. Bissau-Guinea érintetlen, romantikus afrikai kis ország. Olyan hely, amiből már nincs sok a világban. Egy vagy két etap kivételével minden etap teljesíthető két kerék meghajtású autóval is. Időnként kisebb kerülőre szükség lesz.

Ebben az évben az iPhoneHungary nyomon fogja követni az eseményeket, mert némi közünk van a rendezvényhez. A Gumisember Team autóján ugyanis helyet foglal oldalunk logója, az iMano. Az iDokinak köszönhetjük, hogy a grafikánk ellátogathat egy másik kontinensre.

Elindítjuk az iBamako rovatot, így folyamatosan tudhatjátok, hogy mi a helyzet a versenyzőkkel. Lesznek képek, videók, tehát akit érdekel a Budapest-Bamako verseny az mindenképpen tartson velünk és a Gumisember csapattal, akik nem mások mint: Hamza Péter (pilóta, szervező, alias nagymami), Nagy Zoltán (navigátor, szervező, alias tőkesúly), Makádi László (pilóta, szervező, alias McGyver), Felméri László (navigátor,szervező, alis nagyfogyasztó)

Készítettünk egy galériát, ezt ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. iLike - 2012.01.14. 21:43

    Elindultak a versenyzők. Figyeljétek a híreket a fórumon is, maguktól a versenyzőktől kapjuk az élménybeszámolókat a nem mindennapi kalandokról, amelyeket megosztunk Veletek!

Szólj hozzá Te is!