Karácsonykor nem lesz a Reszkessetek betörők a TV-ben: kölcsönözd ki iTunes-on

Helme 2011.12.24. 16:29 iPhone, iTunes 2 hozzászólás 722

Lehet, hogy csak nálam van így, de az elmúlt hat-nyolc évben nekem nem igazi a karácsony a Reszkessetek betörők nélkül. Valahogy mindig úgy jött ki, hogy az egyik kereskedelmi csatorna műsorra tűzte. Idén azonban nem lesz, (csak az HBO2-n, ami nem mindenkinek van) – kommentben javítson ki valaki, ha tévedek- s bár interneten megnézhető online az 1990-ben készült film kalózverziója, mégis hiányérzetet kelt. Azonban mosolyt csalt az arcomra, hogy az Apple, ha nem is tudatosan, de gondolt azokra, akiknél “kötelező program” a film megtekintése a szeretet ünnepén.

Az iTunes, Magyarországon elérhető ajánlott karácsonyi filmek listájának első helyén szerepel a Home Alone, – ugye ez az angol címe- így, aki szeretné eredeti nyelven megtekinteni, az mindössze három euróért megteheti. A képminőség elég gyenge, látszik rajta, hogy már több mint 20 éves film, de még mindig ugyan olyan szórakoztató, mint régen.

Az iTunes karácsonyi listája egyébként kikölcsönzésre vagy megvételre ajánlja többek között a Barbie mesés karácsonyát, a Grinch-et , a Polar Express-t, – ami egy másik kötelező film ezen az ünnepen – a Karácsonyi éneket és még legalább egy tucatnyi alkotást. Érdemes szemezgetni közülük, bár hozzá kell tenni, hogy magyar nyelven még egyik sem elérhető, így kétségtelenül szükség van az angol nyelv alapos ismeretére.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Szcs - 2011.12.24. 18:44

    Reszkessetek betorők 4. ( nem is tudtam h létezik) a Filmmuzeumon…. MOST:)

  2. @Doozer - 2011.12.25. 00:12

    HBO-n lesz elvileg

Szólj hozzá Te is!