Infografika – Az Apple története a kezdetektől napjainkig

KeleMan 2011.12.05. 10:15 Apple, Egyéb 0 db 2 087

Az 1976-ban alapított Apple, immár 35 éve jelen van a számítástechnika, valamint pár éve a mobiltelefonok piacán is. A fenti infografika csupán 1983 óta mutatja be az Apple termékeit, azonban az tisztán látszik, hogy az Apple az elmúlt évtizedekben döbbenetes mennyiségű terméket tett le az asztalra. Hatalmas termékpalettáról van szó. Az Apple cuccait bemutató grafika az elmúlt közel 30 év kütyüjeit mutatja be, kezdve az eredeti Mac számítógéptől a legújabb MacBook Air gépen át az iPod, és a maga nemében páratlan iPhone vagy akár a forradalmi iPad táblagépig.

Több száz millió ember számára a világon a fenti termékek megváltoztatták az életüket. Egyet jelentenek a minőséggel és a kényelemmel (és egyben a magas árral) akár zenehallgatásról, mobiltelefonálásról, de akár professzionális grafikai munkákról beszélünk. (A képre kattintva az megtekinthető teljes méretben.)

A PopChartLabs.com által készített grafikát 25$-ért 18″ x 24″-es méretben akár meg is vásárolhatjuk, biztos jól mutat majd a falon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!