Érkezik az Infinity Blade II

KeleMan 2011.10.06. 14:52 Apple, Egyéb, iPhone, Játékok, Videók 1 db 226

A keddi Apple iPhone bejelentésen Phil Schiller mutatta be az új iPhone 4S készülék tulajdonságait, mely az új duplamagos A5 chipnek hála 2x gyorsabb számítási és 7x gyorsabb grafikus teljesítményt hoz az előző generációs iPhone 4 telefonhoz képest. Az egyik rövid demóban Phil a színpadra szólította az Epic Games elnökét. Mike Capps és apródja demózták az új játékot, mely az első Infinity Blade játékon jóval túlmutat. Legalábbis grafikában.

Az első rész bár osztatlan sikert aratott, több kitüntetést és elismerő címet is bezsebelt az Unreal engine hajtotta grafika miatt, sajnos túlságosan repetitív volt. Ettől függetlenül több millióan töltötték le a játékot, melyet azóta is folyamatosan fejlesztenek és adják ki hozzá a frissítéseket.

A második rész 2011. december 1-én fog érkezni. Az új játék várhatóan ugyanazt a lineáris vonalat fogja követni, mint az első rész, de grafikailag tényleg bebüntet. Az iPhone és iPod touch készülékek az elmúlt 4 évben már-már a konzolok nyakára nőttek, számítási teljesítményben pedig már simán le is körözik a Nintendo vagy a Sony kézikonzoljait.

Pár év és az XBox és Playstation-t is lehagyják majd, hála az iPhone 4S új Airplay technológiájának, melyben akár a szélesvásznú televízióra is kitehetjük a képet. Bár a játékról még nem sokat tudni, az előzetes képek alapján rendkívül pazar lesz a grafikája. Reméljük a játékmechanikán is változtatnak majd ezt-azt.

Hivatalos oldal: Infinity Blade 2 – The Next Chapter

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Common89 - 2011.10.06. 18:20

    Sima 4en is fog futni szerintetek?

Szólj hozzá Te is!