Folytatódik a szappanopera: a Samsung betiltaná az iPhone 5-öt

Helme 2011.09.19. 22:07 Apple, Egyéb, iPhone 2 hozzászólás 185

Most lehet, hogy csak mi vagyunk lemaradva, de nem tudjuk, hogy az Apple bejelentette az iPhone 5 készüléket. Mindenesetre a Samsung már most azonnal betiltaná az egészet. Állításuk szerint biztosan szabadalmat fog lopni az Apple tőlük.

Az egész már olyan, mint egy brazil (tényleg hányigert keltő) szappanopera, ahol a Don Juan De La Marco klán szerepét az Apple-re osztották, míg az ellentétes Jose Armando Mi Te Giro családot a Samsung testesíti meg. Folyamatosan perel a két cég, jelen pillanatban több mint 20 ügy van a bíróság előtt, de ha megjelenik az új iPhone, biztosan emelkedni fog a keresetek száma.

A Samsung úgy véli, hogy az iPhone 5 azt a rádiós egységet fogja használni, aminek a szabadalma egyébként az ő tulajdonukban van. Érdekes, hogy ez a technológia a korábbi iPhone készülékekben és az iPad 2-ben is fellelhető, pert is indított a dél-koreai gyártó az Apple ellen.

(x)Hirdetés
(x) Hirdetés

Valószínűleg ez még nem egy lefutott meccs, megjátszott izgalommal várjuk a következő epizódot. Bár ha a Samsung a későbbiekben tényleg el fogja érni a betiltást a későbbiekben, nagyon nem fogjuk szeretni a céget.

Update #1: Egyelőre úgy néz ki, hogy az iPhone készülékét a Samsung csak Koreában kívánja “kivonni” a forgalomból.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

2 hozzászólás

  1. Muhadnagy - 2011.09.20. 20:14

    Cliff Barnes VS Ewing család :D:D:D:D:D

  2. Xavier - 2011.09.21. 09:39

    Az iPhone készülékét?
    Olyat már hallottam, hogy robotok gyártanak mobiltelefont, de hogy egy mobiltelefon gyártson egy másikat, az még nekem is új.
    Lehet, hogy ez öntudatra ébredtek? :D

Szólj hozzá Te is!