Élőben jelentkezünk az iStyle Pop-up áruházból!

KeleMan 2011.09.16. 12:53 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod, Kiegészítők, Mac 1 db 351

Helme hamarosan megérkezik a Westend City Center bevásárlóközponthoz, ahol az iStyle a mai napon megnyitotta az új, mindössze 3 napon keresztül üzemelő Pop-up Store üzletét. Tegnap már írtunk róla, hogy óriási kedvezményekkel lehet hozzájutni az Apple termékekhez és egyéb kiegészítőkhöz. Az üzlet a mai nap 10 órakor nyitott és már több százan várakoztak a bevásárlóközpont bejáratánál, hogy a beléphessenek az áruházba. Érdekesség, hogy állítólag már reggel 8 órakor Westend-en belül, a bolt előtt is volt sor, ők vélhetően a garázsból jutottak be, mivel ott nyitva volt a bevásárlóközpont ajtaja.

14:45 – Van olyan termék ami az árgépen jelen pillanatban 129 ezer forint. Itt most csak 39. Nem rossz mi?

14:13  – Ahogyan látjuk a probléma még mindig fennáll.  “Aki itt áll a sorban és várakozik kérjük legyen türelemmel. A mobilnet egy ideig megadta magát és nem volt lehetőség digitális formában rögzíteni a vásárlásokat, így a kézi számla maradt. Igyekszünk olyan sebességgel feldolgozni a vásárlásokat, amennyire csak tudjuk. ;)”

14:11 – Rengetegen  vannak még mindig, de mint a képen látható van, aki most vett nagyértékű terméket.

13:57 – Még mindig vannak gépek, igaz rohamosan fogynak az iMac-ek, de nincs veszve semmi.

13:53 – Kint azt suttogják, hogy aki nagyon korán érkezett, az bizony nagyon jól járt, ugyanis Macbookhoz 200 ezer forint alatt hozzá lehetett jutni.

13:49 – Lutritermékek nagyon olcsón, vagy megy vagy nem. :D

13:34 – Bár mi nem fotózhatunk, a sorbanállók megteszik, íme egy kép a sorról, amit Sipos Robin készített.

13:25 – Akinek nem probléma, hogy szépséghibás (vagy nem komplett) a termék, az mindenképpen jöjjön ide, ugyanis van pár ilyen, elképesztő áron.

13:17 – Folyamatosan cserélődnek az emberek, nem halad rosszul a sor, jelen pillanatban még mindig rengeteg termék van, bár masszívan kapkodják őket. Az iStyle-hoz az a kérés érkezett, hogy a benntöltési időt módosítsák 15 percre, hogy még gyorsabban mehessenek a dolgok.

13:02 – Aki azt mondja, hogy nem érdemes kijönni az hazudik. Minden van, és nem csak egy-két darab. Pontos árat nem mondhatunk, de van olyan termék ami 70%-al van leárazva. Alapáron nem volt olcsó…  :)

12:51 – És akkor ki is értünk, itt vagyunk a WestEnd-ben. Nagyon nagy a sor, amit nem fényképezhetünk, mert a külsős biztonságiak megtiltottak. Hát igen nem kellett volna elhozni a nagy gépet. Egyszerre hárman ugrottak ránk azzal a dumával, hogy hol az engedély.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. József Rácz - 2011.09.16. 11:18

    Tudom, tudom, hogy árat nem írhattok.
    De azért annyit csak lehetne, hogy egy iPhone 4 hány Mátyás?
    Vagy egy autós toolkit, hány csörgős? :)

Szólj hozzá Te is!