Holnap nyit az iStyle Pop-up Store üzlete a Westend City Center bevásárlóközpontban

KeleMan 2011.09.15. 18:07 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, Kiegészítők, Mac 0 db 634

Holnap fog megnyílni az iStyle új Pop-up Store üzlete a Westend City Center bevásárlóközpont földszintjén található Bocskai István kiskörút 16-18. szám alatt. Az üzlet csupán 3 napig lesz nyitva, ahol hatalmas kedvezményekkel vásárolhat mindenki Apple termékeket és kiegészítőket. Az esemény feltételeiről itt tájékozódhattok.

Kedves Mindenki,

2010-ben az egyik legsikeresebb rendezvényünk a Garázsvásár volt, amit az Andrássy úti üzletünk oktatótermében tartottunk meg. Nekünk úgy tűnt, örömet okoztunk azzal, hogy bemutató ill. kifutó termékekhez segítettünk hozzájutni titeket elérhető áron. Mivel már tavaly is óriási érdeklődés övezte az eseményt, ezért idén mindenképpen nagyobb méretben gondolkoztunk. Úgy döntöttünk, hogy a “garázshangulat” már nem megfelelő körülmény a kiárusításhoz, a termékek és az érdeklődők száma miatt sem. Szerencsénkre a kiskereskedelem egy jópofa újítása, a Pop-up store idén elérte hazánkat is, így hamar megtaláltuk a Garázsvásár utódját.

A Pop-up store lényege, hogy egy ideiglenes üzletet nyit meg forgalmas helyen a kereskedő, amit kifejezetten a rendezvény miatt üzemeltetnek, limitált ideig. Mi idén 3 napos vásárt tartunk, így 3 napig nem négy, hanem öt üzletünk lesz Magyarországon. Az Pop-up store helyszíne a Westend City Centerben egy jelenleg zárva tartó, több mint 100 m2-es földszinti üzlethelyiség a földszinti Bocskai István kiskörút 16-18. szám alatt (szemközti üzletek: Tisza, Buffalo, Telenor, Samsung, Griff). Érdekesség, hogy így 3 napig a Westend üzletházban két üzletünk lesz: egy Apple Premium Reseller az aktuális kínálattal és egy Pop-up store a kifutó termékekkel.

De miért is érdemes eljönnöd?
– Demo gépek: Az iSTYLE frissíti demo gépparkját, így most használt Mac-et vehetsz megbízható forrásból, kedvező áron!
– Régebbi generációs iPod / iPhone / iPad tokok, kiegészítők: Azt hiszed már nem lehet hozzá kiegészítőt vagy tokot venni?! Tévedsz! Válassz negyed-ötöd áron kínált tokok közül!
– Legyen csak Neked belőle: Válogass utolsó darab kiegészítők és hangszórók közül az eredeti ár töredékért.
– Sokallod egy kiegészítő árát, de minden nap eszedbe jut hogy be kéne ruházni rá?! Gyere el az iSTYLE Pop-up store-ba, lehet hogy épp az általad kiszemelt kiegészítőx, táska vagy tok kerül leárazására.
– jó hangulat és széles választék

Tanulva a tavalyi problémákból, idén:
– több embert tudunk majd egyszerre beengedni a nagyobb üzletbe
– a polcoknak köszönhetően könnyebben átlátható lesz a kínálat
– várakozásra, sorbanállásra nem a szabadtéren kell gyülekezni, így az időjárás nem befolyásolja a rendezvényt
gyorsabban tudjuk kiszolgálni az ügyfeleket

Ami idén sem lesz:
– aktuális, futó termékek legújabb változatai
– előre kihirdetett termékkínálat és árak

“Házirend”:
– a nagy értékű (50 000 Ft feletti) termékekből 1 ember ill. cég 1 db-ot vásárolhat
– egy ember max 30 percet tud egyszerre az üzletben tölteni, annak érdekében, hogy biztosítsuk mindenkinek a bejutás lehetőségét
– fizetési módok: készpénzes és bankkártyás fizetés lehetséges (indulás előtt ellenőrizd a kártyalimitet), de banki átutalás és részletfizetés nem lehetséges
– foglalásra / rendelésre / előlegezésre nincs lehetőség
– a termékeken feltüntetett árak nem alkuképesek
– az akció más kedvezménnyel nem vonható össze (tehát pl. egy demo számítógépre nem vehető igénybe diákkedvezmény)
– demo és bontott termékekre fél év, bontatlan termékekre egy év jótállást vállalunk
– közösségi értékesítésre csak olyan módon van lehetőség, hogy a szállítási díjat a termék vételárával együtt kiegyenlítik és a hétfői napon a GLS futárszolgálalattal feladjuk a terméket a megadott Európai Uniós országba tartozó címre. Tehát hozott CMR szállítólevelet NEM fogadunk el.

Az üzlet nyitvatartása:
2011. szeptember 16. 10 órától 21 óráig
2011. szeptember 17. 10 órától 21 óráig
2011. szeptember 18. 10 órától 18 óráig

Természetesen még sok meglepetéssel is készülünk, de aki többre kíváncsi annak el kell jönnie 2011. szeptember 16-án!

Várunk mindenkit sok szeretettel.
Az iSTYLE Csapata

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!