Megjelent az OS X Lion 10.7.1-es frissítés

KeleMan 2011.08.17. 16:29 Apple, Egyéb, Mac 0 db 119

Megjelent az OS X Lion operációs rendszerhez az első hivatalos frissítés, mely jó pár hibajavítást tartalmaz. Az Apple a 10.7.1-es számú rendszerfrissítésében javította a Safari böngészőnél tapasztalható belassulásokat valamint fagyásokat is, melyek az egész rendszert érintették.

Az új MacBook Air gépeknél többen tapasztalták, hogy a WiFi elérhetősége valamint annak stabilitása nem mindig az elvárt szintet nyújtotta, gyakran elfelejtette és ledobta a felhasználókat a hálózatról. Ennek vélhetően immár vége, ugyanis az Apple ezt is kijavította. Emellett az optikai csatlakozásnál, valamint a HDMI csatolónál jelentkező hibákat is orvosolták. A Migration Assistant esetében is javították a kisebb-nagyobb hibákat, így most már adataink egy-egy költöztetés alkalmával is biztonságban vannak.

Az új update mindössze 17,4 MB-os, de akik az új MacBook Air vagy Mac Mini gépekkel rendelkeznek azok számára a frissítés 68 MB-os, mivel itt egyéb problémákat is kiküszöbölt az Apple. Itt főleg a már említett vezeték nélküli elérést, valamint a Mac Mini gép esetében előforduló SDHC kártyák okozta lassulást javították.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!