Need for Speed – SHIFT 2 Unleashed – Szar a köbön!

KeleMan 2011.08.06. 18:59 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iPod, Játékok 7 hozzászólás 420

Örültem, hogy megjelent a program, szerettem volna cikket írni róla, hogy mások is esetleg kipróbálják! Cikk azonban nem fog születni, ezt az AppStore áruházban a program adatlapján is leírtam hozzászólásként, mely tekinthető élménybeszámolónak és ha véletlen onnan törölnék, azért jó ha megvan itt is!!!

“40%-os akció??? 2,39€??? Eddig az összes NFS-t megvettem, örültem, hogy kijött az NFS Shift 2 Unleashed is. Az összes résszel meg voltam elégedve. Eddig! Hol a Retina felbontás??? Kerestem alkalmazáson belül is, de sehol nem lehet megtalálni, hogy esetleg pluszként letölthesse az ember. Hogy miért? Mert nincs Retina felbontás! Az összes szöveg iPhone 4-es készüléken elnagyolt és homályos, ahogy az összes kocsi, az összes pálya és még így is van, amikor szaggat iPhone 4-es készüléken. A motorhang miatt a zenét sem lehet megfelelően hallani, akkor minek egyáltalán zene? Az irányítás katasztrófa az előző NFS részekhez képest, ami kijött iPhone-ra. Egy fillért nem adnék újra érte. Nagyon megbántam, hogy megvettem. Ja és mi ebben a 299MB??? EA is going to hell!!! Kapjátok már magatokat össze fiúk!”

Szóval ennyi a véleményem az új EA iPhone játékról, mely a NFS nevet végletekig porig alázza, remélem nem fogják elb*szni a nemrég felvásárolt PopCap Games játékait is.

Az új konzolok az iPhone és iPad lesz pár éven belül, meg az Androidos készülékek. A Sony PSP, az XBox, vagy akár a Nintendo is a kukában fogja végezni. A pár dolláros “kvarcjátékoké” a jövő, amit majd kitolunk vezeték nélkül a TV-re, Full HD-ben, nem kell, hogy a TV alatt XBox vagy egyéb konzol legyen. A Real Racing programot miért tudták tökéletesre megcsinálni??? Azért mert az egy tökéletes munka.

Ez csak egy port, amit szerintem pár hét alatt összedobtak, mert azt hiszik ez kell a jónépnek. Hát nem kedves EA! Nem kell! De köszönjük, hogy legalább nem vírust írtatok! És ezért nincsenek képek, videók a játékból és nincs link sem az app adatlapjához! Majd ha ismét megfelelő minőségű appokat írtok, akkor lesz, de addig semmi, ami EA.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

7 hozzászólás

 1. TZS - 2011.08.06. 20:48

  Egyetértek…irtózatosan rossz a grafika…én ezért JB-elem az i4-et, mert először felrakok mindent, hogy jó-e, és ha beválik, akkor veszem meg…ebben az esetben (is) kifizetődő technika volt…sajnálom, aki megveszi, mert tényleg egy kalap sz*r :(

 2. st0nE - 2011.08.06. 22:03

  MK9 et tolom mar 2 honapja ps3-on ;) Na az meger minden penZt;)

 3. st0nE - 2011.08.07. 17:57

  a tejet is kibontod mielott megveszed beeiszol ha szar vissza rakod nem?:DD
  szerintem ez nem mentseg a Jailbreakre:)

 4. Doctor - 2011.08.07. 20:18

  stone: Jogos. Viszont… Tiltsd meg ha tudod :P

 5. JamesS - 2011.08.07. 21:37

  hát majd egy biztonsági őr nyakon vág amikor a tejet “előkóstolod” az elég tiltás lesz?

 6. Doctor - 2011.08.08. 13:47

  Felénk nincsenek ilyenek (mármint szoftverileg). Szerbiában még nyugodtan használhatom a cuccokat, ha nem adom tovább. De ha már nem lehet, akkor is így csinálnám.

 7. st0nE - 2011.08.08. 13:58

  De subotican azért kibontod a tejet vásárlás elott nem?;)

Szólj hozzá Te is!