iPhone 4 kialakítású “Air Cooler” 10$-ért

KeleMan 2011.07.27. 10:16 Apple, Egyéb, Kiegészítők, Videók 1 db 217

Mindig is voltak és lesznek is, akik értelmetlen dolgokat készítenek a Földön. Számomra ilyen az iPhone 4 kialakítású Air Cooler eszköz is. Persze lehet, hogy valaki a melegben ilyennel hűtené magát, de ettől függetlenül szerintem semmi értelme. Csupán az iPhone 4 által generált “hype”-ot kívánja meglovagolni. Az azonban érdekes, hogy kisebb a súlya, mint az eredeti iPhone 4 készüléknek.

A Mic Gadget értesülései szerint ez jelenleg a legvastagabb iPhone 4 a világon. A Home gomb megnyomására beindul a ventillátor és az arcunkba tolja a hűvös levegőt, így akár “FaceCooler”-nek is becézhetnénk a csinos találmányt. A készülék alján található mini USB csatlakozón keresztül tölthetjük. A hátlapot eltávolítva pedig igen könnyedén tisztítható a benne lévő szűrő, mely azonban egy igazán igénytelen kialakítású szivacs.

Aki mégis kedvet kapott ezen téglához, itt megrendelheti, 10$ körüli áron szerezhető be a “szépség” és hűtheti magát amíg csak bírja az akku.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. tzs007 - 2011.07.27. 13:05

    az apple nem fogja őket szétperelni?:D vagy úgy vannak vele h mire az apple jogi gépezete megmozdul addigra szarrá keresik magukat és bezárják a céget (ha van egyátalán)? :D:D

Szólj hozzá Te is!