Holnap kezdődik a WWDC 2011

KeleMan 2011.06.05. 13:10 Apple, Egyéb, iPad, iPhone, iTunes, Steve Jobs 4 hozzászólás 173

WWDC 2011 lázban ég az Apple társadalom. Az Apple júzerek lesik a cupertinoi cég minden egyes rezdülését. Az Apple elkezdte a Moscone Center feldíszítését, csak úgy hemzseg a sok ember az épületben, hogy a hétfői startra minden a helyén legyen. A sok plakát és PR cucc, a hatalmas táblák mind-mind arra engednek következtetni, hogy az Apple ismét egy olyan bejelentést tesz, vagy kettő-hármat, amely az elkövetkezendő években ismét megváltoztathatja sokak életét.

Az új Lion OS X, az iOS 5 és az iCloud az, melyről Steve Jobs beszélni fog és ismét az egekbe repítheti az Apple részvényeket. Hardveres bejelentés tehát biztos, hogy nem lesz, bár egy új MacBook Air frissítést el tudnék képzelni “One more thing”-nek.

A legkevesebbet talán az iCloud-ról lehet tudni. Az Apple felhőalapú szolgáltatása egyesek szerint eleinte ingyenes lesz, majd éves szinten várhatóan 25$-os áron használhatjuk azt. Ezzel egyidőben szinte biztosan megszűnik a MobileMe, melyre jelenleg 99$-os áron fizethetünk elő egy évre. Pár szemfüles fotós készített pár képet is, amelyeken az iCloud új ikonját is megcsodálhatjuk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

4 hozzászólás

 1. andrew218 - 2011.06.05. 16:07

  Na tenyleg varom hogy mi lesz holnap.Az utobbi idoben kezdtem lemondani az iphonerol lassuk meg tudjak valtoztatni az eletemet…:)

 2. talamasca - 2011.06.05. 17:41

  Én meg az iPhone 5-t tudom elképzelni 'one more thingnek"! ;)

 3. Zsolti - 2011.06.05. 22:26

  lehet majd élőben nézni valahol?

  • KeleMan - 2011.06.05. 22:30

   Zsolti: Az Apple a múltkori Keynote-ján nem tett elérhetővé streamet, de az előtte lévő 2 előadáson igen. Reméljük most ismét lesz hivatalos stream, de ha mégsem biztos, hogy lesz valami ustream fusiban. Itt az iPhone Hungary oldalán azonban "élő"-ben közvetítjük az eseményeket szövegesen és pár (remélhetőleg minél több) képpel illusztrálva.

Szólj hozzá Te is!