Jump Out – Ugorj Ki!

dugi 2011.05.04. 21:21 iPhone, Játékok, Videók 2 hozzászólás 335

Jump Out, azaz Ugorj Ki! A játék a grafikában a Cut the Rope-ra hasonlít, a játék mód pedig az Angry Birds-re, ugyanúgy kell kilőni a bogarakat, csak itt annyi könnyítés van, hogy van egy vonal és így látjuk merre repül majd a bogarunk. 60 pályát tartalmaz és reméljük több is lesz az elkövetkező updatekben. Minden egyes pályán segíteni kell a csapdába esett bogarakon, hogy megszökjenek a lyukon keresztül a dobozból. A bogarakkal forgó kupakokat kell eltalálni, hogy tovább haladhassunk a cél felé. Abban az esetben ha elvéted a célpontod és a bogár leesik a földre, meghal. :( Minden pályán három darab csillagot kell összeszedni, ahogy éppen próbálsz kijutni a dobozból, nem muszáj az összeset összeszedni, de a legmagasabb pont érdekében érdemes. Szerencsére ha az egyik bogarunk meghal, akkor is ott van a másik és így is teljesíteni tudjuk a feladatot, szóval elég csak egy bogár, hogy megcsináljunk egy pályát.

Minden második pályán egy új alkotóelemet ismerünk meg, mint például ventillátorok, cukor falak, ütközők, golyók, szögek, buborékok, több szoba, és még som mást. Négy fajta bogár van amiket kikell szabadítani tücskök, bogarak, kukacok, csigák. Mindegyiknek különféle jellegzetessége van, például a tücskök nagyobbat pattannak vagy a kukacok rövidet ugranak. Ahogy teljesíted a pályákat annál nehezebb feladatod lesz, jobban oda kell figyelned, precízebbnek kell lenned. A kijutás érdekében sokszor manipulálni kell a tárgyakat vagy éppen azért, hogy nehogy felnyársald a kis bogarakat egy szögre. A játékmenet meglepően megnyerő és meglepően jól fejlesztett.

A grafika aranyos és rajzfilmszerű, és a bogarak imádnivalóak azokkal a gigantikus szemeikkel és vicces hangjukkal. Most éppen csak két világ van, egy papírdoboz és egy számítógép belseje. Az animáció és a fizika jó, és minden simán megy. A zene csak a menük alatt megy, míg a hanghatások fokozzák a játékélményt. Az írányítás csak annyi, hogy megfogjuk és elengedjük, jól is működnek, kivéve ha véletlen elhagyjuk ujjunkkal a kijelzőt és mellélövünk. Az újrajátszás értéke jó, feltéve ha fel kell venned váratlan csillagokat vagy az összes bogarat meg akarod menteni minden egyes pályán. Az alkalmazás jelenleg még nem támogatja a GameCenter-t de a következő update-ban jön a fejlesztők szerint, valamint mellé még a Retina display támogatás is és persze új bogarak, csapdák, és új szintek.

Letöltöm – 0.79€

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. habergowd - 2011.05.04. 23:39

    muszaj.hu Tanuljatok!

  2. dugi - 2011.05.05. 00:30

    Töltsátek megéri nagyon jó játék

Szólj hozzá Te is!