Bemutató videók – iMovie, GarageBand, iBooks, stb.

KeleMan 2011.03.10. 10:32 Apple, iPad, Programok, Videók 2 hozzászólás 284

Az Apple tegnap 3 “Guided Tours” videót tett közzé, mely a hamarosan megvásárolható iPad 2 táblagéphez tartozó új programokat mutatja be. Az iMovie az iPhone 4-es készülékhez már jó ideje megvásárolható, az új iPad 2 készülékhez tartozó kameráknak hála, pedig az új táblagépre is megvásárolható a program. Sajnos az első generációs táblán mindezt nem lehet majd használni, de jó hír, hogy az Apple mindössze 4,99$-os áron fogja árulni. Az iMovie alkalmazással a felvett videóinkat vághatjuk, szerkeszthetjük, témákkal és szövegekkel fűszerezhetjük. A másik fizetős újdonság, a GarageBand, mely program egyaránt telepíthető lesz iPad és iPad 2-es eszközökre is. Ezzel az alkalmazással akár a zenészek, de akár a botfülűek is fognak tudni zenét szerezni, mert hát azt is lehet vele. Számtalan virtuális zenei hangszert építettek (gitár, dob, zongora, stb.) a programba és ezeknek a különböző változatai is elérhetőek, mind-mind egyenként pixelpontosan megrajzolva. A legérdekesebb a dobkészlet, melyen valóban érezni, hogy mindegy, hogy hol és milyen erővel ütjük azt meg, teljesen másképp fog szólni. A beépített giroszkópnak ebben nagy szerepe van. Szintén 4,99$ lesz az ára. Az iBooks lényegesen nem változik, de több újdonság is elérhető lesz, az alkalmazás pedig önmagában ingyenes marad.

Az alábbi képekre kattintva pedig elérhetőek a 3-6 perces bemutató videók, melyek ismét csak tükrözik az Apple profizmusát.

Időközben megérkezett a többi videó is, mely az Apple hivatalos oldalán megtekinthetőek az iPad szekciónál. A fenti 3 videóval együtt összesen, így már 14 videón csodálhatjuk a táblagép tudását.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Neton - 2011.03.10. 13:50

    Instant get az iPad 2. :D

  2. Dóri - 2011.03.10. 22:36

    Tudja valaki hogy azt a bobilkódot hogy kell csinálni, ami a http://www.zozcsi.wordpress.com oldalon van ??? Kérlek segítsetek !!!

Szólj hozzá Te is!