Starfront: Collision – Érkezik egy nagyszerű RTS (koppintása)

KeleMan 2011.02.11. 22:16 Apple, Egyéb, iPhone, Játékok, Videók 1 db 229

Talán sokak számára nem ismeretlen a Blizzard neve a PC-s játékiparban (egyébként most lettek 20 évesek! – gratulálunk), olyan neveket tettek le az asztalra, mint a Diablo, Warcraft vagy akár a Starcraft sorozat is. Ez utóbbi játékból nemrég jelent meg 10 év után a Starcraft 2. Nos a Gameloft úgy gondolta, hogy ideje ezen sikert is meglovagolni és elkészítik házon belül a saját stratégiai játékukat. A videó megtekintése után nekem ne mondja senki, hogy nem a Starcraft univerzum koppintása lenne. Van 3 egymástól teljesen eltérő faj, akik nagyon nem szeretik egymást.

Tengerészgyalogosok, szörnyen szörnyű sáskaszerű űrlények és egy rendkívül fejlett technológiával rendelkező idegen faj. Sokan úgy gondolják amúgy, hogy stratégiai játékot nem érdemes iPhone készülékre fejleszteni. Részben egyetértek, mert pl. ahogy az EA megoldotta a Red Alert 3 portolását az ultragagyi volt, de talán a Starfront-nak érdemes lenne esélyt adni. Mondjuk inkább így is iPad-re tudnám elképzelni a cuccot, de ki tudja, még akár jó játék is lehet. Várhatóan 2011. februárjában jelenik meg a játék az App Store-ban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. JamesS - 2011.02.12. 11:40

    a kedvenc játékom PC re a SC2

    kíváncsi leszek milyen lesz ez a "koppintás"

    multiplayerről nincs valami pletyka?

Szólj hozzá Te is!