Elérhető az [origo] iPad alkalmazás

KeleMan 2011.01.19. 17:29 Egyéb, iPad, iPhone, Programok 3 hozzászólás 348

A minap letöltöttem az ingyenes [origo] alkalmazást az iPad készülékre és be kell vallanom, nagyon kellemesen csalódtam. Mind álló, mind fekvő nézetben is kitűnően használható, a beépített funkciók sokasága rendkívül hasznos mégsem zavaró. Több fajta kategóriában pl. Itthon, Nagyvilág, Techbázis, stb. böngészhetünk a hírek között. Engem lenyűgözött, holott “csak” egy hírolvasóról van szó.

“A 2011-es év kezdetétől az iPad-tulajdonosok készülékükre optimalizált megjelenésben, személyre szabható sorrendben böngészhetik az [origo] hírrovatait.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy tetszésük szerint állítsák be az Itthon, a Nagyvilág, az Üzleti negyed, a Sport, a Tudomány, az Autó, a Techbázis, a Tévé, a Filmklub, valamint a Fotó rovatok egymást követő sorrendjét, ízlésük szerint alakítva az azok közötti horizontális lapozást. A hírek megtekintésénél választható többféle betűméret is a tetszés szerinti megjelenést szolgálja.

A készüléket fektetett helyzetben tartva a cikkek multimédia-nézete jelenik meg. A 24 óra funkciónak köszönhetően a kategóriától független, legfrissebb hírek áttekintésére van lehetőség, míg a Hírtérképen földrajzi helyük szerint is nyomon követhetők a fontosabb cikkek. A hírek mentési opciójának köszönhetően a felhasználók akár hálózati kapcsolat nélkül is olvashatják az általuk kiválasztott és előre lementett cikkeket. A hírek között címkék szerinti böngészésre is lehetőség nyílik.” – [origo]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

3 hozzászólás

  1. JamesS - 2011.01.19. 20:25

    Remélem hamarosan én is letesztelhetem

    Így képekről jól nézki, de puding próbája az evés

Szólj hozzá Te is!