Megjelent a World of Goo iPad készülékre

KeleMan 2010.12.17. 09:11 Apple, iPad, Játékok, Videók 1 db 197

Számtalan év játéka díjat söpört be a mára már méltán híres World of Goo, így szinte követelték a játékosok, hogy iPad készüléken is tolhassák a stuffot. A 2D Boy nemrég bejelentette, hogy már csak az Apple jóváhagyására várnak és nemsokára megjelenhet az AppStore polcain a játék. Az idő elérkezett, így a karácsonyi szezon előtt már meg is vásárolhatjuk, az igen borsos, 7,99€-ba kerülő alkotást. Megéri azonban a pénzt, hiszen az eredeti játékot egy az egyben átportolták iPad-re. A rendkívül hangulatos játékban egyszerre akár 11 ujjal is! irányíthatjuk az apró kis cseppeket. A cél, hogy a lehető legtöbbet kijuttassuk a rabságából. Sajnos iPhone és iPod Touch eszközökre nem valószínű, hogy megérkezik, mivel a fejlesztők állítása szerint a kisebb kijelző miatt élvezhetetlen és használhatatlan lenne a játék, de vizsgálják a lehetőségeket.

Aki nem ismerné a játékmenetet, annak álljon itt egy kis videó kedvcsináló gyanánt.


Letöltöm – 7,99€

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Marcellus - 2010.12.20. 16:15

    Szerintem ez teljesen jól érvényesülne iPhone-on is (lásd Tiki Tower), arról nem is bezsélve, hogy szerintem nagyságrendekkel több vásárlójuk akadna, mint az iPad-változatnál.

Szólj hozzá Te is!