Megjelent a Dungeon Hunter 2 is a Gameloft gondozásában!

KeleMan 2010.12.09. 22:46 Apple, iPhone, iTunes, Játékok, Kiemelt hírek, Videók 6 hozzászólás 781

Végre megérkezett a Gameloft kiadásában a Dungeon Hunter 2. része is. Az Infinity Blade mellett nehéz labdába rúgnia, de azt kell mondjam mégis sikerült. Már az első rész is hozta a Diablo feelinget, márha ezt hozni lehet iPhone-on, de a 2. részben ezt még tetézték is egy fokkal. A grafika fantasztikus, a kezelés és irányítás is sokat javult.

A Dungeon Hunter tulajdonképpen egy olyan akióorientált RPG játék, melyben 3 kaszt közül választhatunk. A 2 rész sokkal több küldetést és feladatot kínál, mint az első rész tette. A nagy dolog az, hogy helyi hálózatos multiplayer támogatást is kapott, valamint kezeli a GameCenter funkcióit.

A sztori hasonlít az Elder Scrolls IV – Oblivion-ra, de csak annyiban, hogy itt is egy börtönben kezdünk. A sztori nagyjából annyi, hogy az előző rész után kb. 25-30 évvel játszódik és Te irányítod a király fiát. A lényeg, hogy ismét le kell gyakni jó pár szörnyet és a végén átvenni a megérdemelt jutalmat. Ez így elsőre nagyon könnyűnek és egyszerűnek hangzik, de a játék gondoskodik arról, hogy mindig átgondoljuk, hogy mit miért is teszünk. Nem nehéz, de a sikerek eléréséhez oda kell figyelni minden apró kis részletre.

A program ára a már megszokott “Gameloft”-os, 5,49€. Nekem elsőre kicsit soknak tűnik, de hát tudjuk, hogy mivel újdonságról van szó, meg kell fizetni. Az árát viszont megéri.


Letöltöm – 5,49€

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

6 hozzászólás

  1. Informator - 2010.12.10. 19:55

    "A sztori hasonlít az Elder Scrolls IV – Oblivion-ra, de csak annyiban, hogy itt is egy börtönben kezdünk." :) Ezt jol megmondtad…

  2. iguana - 2011.01.14. 23:36

    a térkép azért hiányzik rendesen- főleg, hogy sokkal nagyobb helyszínek vannak, mint az első részben

    • KeleMan - 2011.01.15. 16:14

      iguana: Én iPad-en tolom, abban van térkép.

  3. iguana - 2011.01.16. 00:26

    Én is, de nem a játék közben látszik a térkép, hanem kell érte tapicskolni a képernyőt pluszban, hogy elérjem.

    Az első részben közvetlenül látszott a játéktér jobb felső sarkában: http://images.htcpedia.com/news/8a/82/185264da1a7

Szólj hozzá Te is!