Megérkezett az Angry Birds Christmas Edition

KeleMan 2010.12.02. 07:10 Apple, iPhone, iTunes, Játékok 1 db 179

Jó hír azok számára, akik szeretik a mérges madarakat, azaz az Angry Birds játékot, hogy immár tölthető a karácsonyi kiadás. A Rovio végre elérhetővé tette az Angry Birds Season nevű alkalmazást. Ez tulajdonképpen a Halloween Edition átírt változata. Azok számára, akik megvásárolták már a Halloween kiadást, ingyenesen tölthető le. Akik még nem vették meg, úgy 0,79€-t kell kicsengetni érte, de megkapják így a karácsonyi és a halloween-es pályákat. Az új karácsonyi kiadásban összesen 25 új pályát, új öcsi pontokat (achievement) és természetesen jó kis havas karácsonyi dizájnt kapunk.

További jó hír az Angry Birds rajongók számára, hogy 2010. december 11-én, szombaton világszerte Angry Birds napot tartanak. A megmozdulás célja, hogy elárasszák az emberek a nagyobb tereket, hülyéskedjenek, játszanak, a lényeg, hogy világszerte úgymond ilyen FlashMob megmozdulást tartanak. Ez azt jelenti, hogy hirtelen lesz egy helyen nagyon sok ember, az adott témával kapcsolatban. st0nE hívta fel a figyelmünket rá, köszönjük neki. Ha minden jól megy én Szegeden ott leszek a Széchenyi téren, de lehet csatlakozni más városokhoz is. Budapesten pl. a Nyugati téren rendezik a partit, de ahogy láttam Gödöllőn és Székesfehérváron is tartanak megmozdulást! A lényeg, hogy egy jót szórakozzunk! :)

További infók itt:

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. noob4ever - 2010.12.02. 10:41

    A névnapomon rendezik :))))

Szólj hozzá Te is!