Megérkezett az iPad! – Hivatalosan elérhető az XMS-ben!

KeleMan 2010.11.30. 00:00 Apple, Egyéb, iPad 0 db 163

Handrásék ma éjfél körül végre befrissítették az XMS.hu oldalt, ahol végre megtörtént a csoda. Elérhetővé vált az iPad készülék, minden további megrendelhető gyári tartozékával együtt. Immár végre nem kell a Média Markt vagy Extreme Digital +100eFt-os áraihoz alkalmazkodni, de a még napokban a Libri-nél megjelenő árak is magasak az alábbiakhoz képest. Oké. Ezek is magasak, de ezek már olyan árak, amin azért valóban elgondolkozik az ember. Egyet sajnálok csupán, hogy nem lehet online rendelni. Még! Remélem mihamarabb elérhető lesz internetes megrendeléssel, mert csak e miatt nem kívánok elutazni Budapestre.


A képre kattintva megtekinthetőek az árak “nagyban”!

Az XMS oldalán bizakodásra adhat okot a WiFi+3G készülék használói számára, hogy az alábbi kép is fent van. Nyilvánvaló, hogy a jelenlegi, mindhárom szolgáltatónál kapható microSim kártyával lehet mobil internetezni. Persze jó lenne, ha az iPad-re valamilyen speciális internetes csomag válna elérhetővé. Eddig csupán a magyar T-Mobile anyavállalata, a Deutsche Telekom jelezte, hogy pár hónapon belül megjelennek az új iPad tarifacsomagok. (De ugye azt is mondtam, hogy aki okos és rafkós az már most is érdeklődhet… :) )

A termékről további infókat az XMS.hu oldalán találhattok. De természetesen, mivel hivatalos bejelentésről van szó, így StarKing és az iStyle üzleteiben is elérhetővé váltak az iPad készülékek. Mielőtt azonban bőszen mindenki elkezdi nézegetni, hogy hol az olcsóbb, tájékoztatnék mindenkit, hogy egységes az árazás mindegyik hivatalos üzletben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!