Infinity Blade névre keresztelték a Project Sword játékot

KeleMan 2010.11.07. 19:50 Apple, iPad, iPhone, Játékok, Videók 0 db 652

A Unreal Engine 3-al az Epic Games gondozásában készült Project Sword néven futó techdemó végre megkapta végleges nevét. Az iPhone, iPod Touch és iPad készülékekre készülő játékot a továbbiakban Infinity Blade néven kell majd keresni. A várható megjelenés 2010 decembere. A grafika egyszerűen csodálatos, az Epic Games alkotói kőkemény akció-RPG játékot ígérnek a felhasználóknak. A játékban tapasztalati pontokat gyűjthetünk, lesz szintfejlődés is valamint többféle képesség, azaz skillek közül is válogathatunk.

Mike Capps, az Epic elnöke elmondta, hogy közel egy millióan töltötték le eddig az ingyenes techdemót. Azok akik bepillantottak a játékba tudhatják, hogy olyan felsőkategóriás játékot készítenek, mely rendkívül szórakoztató lesz. A játék végén az úgynevezett God King szörnyet kell majd legyőzni, első körben csak egyjátékos módban, míg későbbi frissítésben elérhetővé válik majd a Game Center támogatással ellátott többjátékos mód is.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

Szólj hozzá Te is!