NFS: Hot Pursuit – Száguldás bírság nélkül

Helme 2010.10.23. 12:22 iPhone, Játékok 1 db 132

Amikor az Electronic Arts Mobile-nak volt itthon hazai képviselete, akkor a vezetőkkel nagyon sokszor beszélgettünk arról, hogy a világ talán legnívósabb kiadója hogyan is tekint az iPhone piacra. Korábban minden gémer újságíró összehasonlította a Sony handheld termékével, a PSP-vel, és értelemszerűen a Playstation Portabile-t hozta ki győztesként. Általában az elmarasztalás oka a grafika, illetve az irányíthatóság volt. A legtöbben csak ezt nem vették figyelembe, hogy amíg iPhone-on egy A+ kategóriás produktum 10 dollár, – megközelítőleg 2000 forint – addig a kézikonzolon ennek a nyolcszorosáért tudunk vásárolni egy terméket.

Az EA-sok véleménye is mindig az volt, hogy az iPhone olyan térhódításba kezd, amivel semmilyen konzol nem tudja felvenni a harcot. Sajnos beütött a válság, s Magyarországról áttették a központot Londonba, ahol lenézik a mi térségünket, így újabb információkat csak a világsajtóból tudunk.

A kiadó egyik büszkesége kétségtelenül a Need For Speed sorozat, amit az elmúlt években sokat kritizáltak, mégis rekordeladásokat produkálnak. Nem véletlenül ez a játék az autóversenyzés etalonja. Egész generáció nőtt fel rajta, ha pedig meghallja a nevet a már felnőtt játékos, könnybe lábad a szeme. Az Electronic Arts azt szeretné, hogy a legújabb részt, a Hot Pursuit-ot, mindig magunkkal tudjuk vinni bárhova tart az utunk, ezért bejelentették, hogy készítenek belőle egy iPhone verziót. Pontos dátum még nem ismert, de a nagyobb gépekre novemberben érkezik, így feltételezhetően a hordozható változat elkészül még december előtt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Muhadnagy - 2010.10.23. 20:44

    állat :D

Szólj hozzá Te is!