Soha nem lesz fehér iPhone 4?

Helme 2010.10.11. 22:20 Apple, iPhone, Pletykák 3 hozzászólás 421

Az Apple eredetileg a fekete és a fehér iPhone 4-et egyszerre szerette volna leleplezni, azonban a gépezetbe egy hatalmas porszem került, amit még Steve Jobs sem tudott kipiszkálni az óriási innovációért felelős magánhadseregével együtt. Eleinte vadabbnál-vadabb pletykák keringtek mind az offline, mind pedig az online sajtóban a féldebütálás miatt. Egyesek úgy gondolták, hogy ez is az Apple egyik akciójának része, pedig nem. Egyszerűen kifogott rajtuk egy olyan, dolog, amivel eleinte nem igazán számoltak.Nem találnak olyan festéket, ami megfelelő lenne iPhone 4-re. Nem a designnal van baj, hanem azzal, hogy az érzékelő szenzor a fehér festék hatására nem képes rendesen mérni. Persze ezt eleinte senki nem hitte el, pedig lassan itt lenne az ideje, hogy ráeszméljünk: már a fekete verzióval is számos probléma akad.

Az Apple valószínűleg nem merte ezt bevállalni, hiszen ezt szoftveresen nem lehetne orvosolni. Azt kell tudni, hogy az almás cég most úgy tervezte, hogy nem csak a hátlap fehér, hanem az előlapi rész is. Jelenleg a tudósok kevergetnek mindenfélét, hogy minél gyorsabban előálljanak a megoldással, mert sokan a nőiesebb vonalra vágynak, éppen ezért még nem vettek iPhone 4 készüléket. Pár darab már létezik, de az Apple még nem jelentette be világszerte a forgalomba kerülését.  Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy nincs gyors siker, bár az optimisták karácsonyra jósolják a kiadását.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

3 hozzászólás

  1. zsmb - 2010.10.12. 08:18

    "Az Apple valószínűleg nem mert ezt bevállalni" Typo

  2. Dani - 2010.10.12. 08:32

    Azért nem tudósokkal dolgozik az Apple. Maradjunk a mérnököknél.

  3. Nyuffi - 2010.10.12. 20:05

    "sokan a nőiesebb vonalra vágynak, éppen ezért még nem vettek iPhone 4 készüléket."—-> ez így van,tanusíthatom!!! :) és én is az optimisták táborát erősítem! :)

Szólj hozzá Te is!