Lezárult a szavazás! Új szavazás indult!

KeleMan 2010.09.20. 13:26 Apple, iPhone, Szavazás 2 hozzászólás 145

Lezárult az előző szavazásunk. Ismét csak rekordot döntöttünk, de ez betudható annak is, hogy pont 2 hónapja ugyanez a szavazás fut! Előző szavazásunknál is rekordot állítottunk be, akkor 550-en szavaztak. Most összesen 920 szavazat érkezett! Nagyon köszönjük Nektek! Arról érdeklődtünk, hogy Magyarország határain belül tapasztaltátok-e, hogy az iPhone készülékkel megszakadnának a hívások? Érdekes eredmény született, melyre egyáltalán nem számítottam, mindenesetre a szavazás megkezdése óta egyenletesen nőtt, mind a Nem, mind pedig az Igen válaszok aránya, ebben nem volt eltérés. Az eredmény a következő. 230 db szavazat érkezett arra, hogy igen, tapasztaltak ilyen hibajelenséget, míg 690 db szavazat arról árulkodik, hogy egyáltalán nincs ilyen hiba. Érdekes! Nekem soknak tűnik az a 25%, akik nemmel szavaztak, de elképzelhető. Az, hogy ez most a készülék, vagy a szolgáltató hibája-e, esetleg lefedettségi kérdés, az már titok marad.

Természetesen új szavazás is indul! Az épp aktuális iPhone 4 megjelenésével és bevezetésével kapcsolatban biztosra vesszük, hogy a T-Mobile ismét bulit szervez! Vélhetően ez megint a MOM Parkban lesz! Arról érdeklődnénk, hogy akár budapesti vagy, akár vidéken élsz, eljössz-e a premierre, azaz ott leszel-e az éjféli nyitáson? Várjuk ismét a szavazataitokat, melyeket előre is köszönünk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. Muhadnagy - 2010.09.20. 15:52

    alap :D

  2. KeleMan - 2010.09.20. 17:15

    Akkor találkozunk!

Szólj hozzá Te is!