iTunes-t Magyarországra mozgalom indult

KeleMan 2010.07.07. 18:45 Apple, iPad, iPhone, iTunes, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 172

2008-ban indult Magyarországon egy részben sikereket is elkönyvelő We Want Apple Hungary kezdeményezés, melyről még az Appleblog írt. Nemrég pedig ismét elindult egy új csoport a FaceBook-on, akik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy rávegyék az Apple-t arra, hogy végre nyissa meg a magyar iTunes Store-t is, ne csak az AppStore-t. Azaz minél hamarabb zenei albumokat is lehessen vásárolni hivatalosan is Magyarországon, a hozzá kapcsolódó összes szolgáltatással együtt. Eddig ugyanis kisebb cselekhez kellett folyamodni, aki zenei tartalmakat kívánt legálisan vásárolni az eszközeire. De beszélhetnénk a filmekről, sorozatokról vagy akár a videókölcsönzésről is.

“Létrehoztunk a Facebook-on egy csoportot, amely, ha kellően nagy tábort szerez, akkor megkeressük a hazai képviseletet, hogy tegyen lépéseket az anyacég felé”.

A jelmondat tehát adott! Aki egyetért a fentiekkel és támogatná a projektet, jöjjön, lájkoljon és csatlakozzon a közösséghez itt:

iTunes for Hungary

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

Szólj hozzá Te is!