iBreviary – Misekönyv iPhone és iPad készülékre

KeleMan 2010.06.22. 16:25 Apple, iPad, iPhone, Programok 2 hozzászólás 310

Az Apple táblagépére fejlesztett misekönyv alkalmazást egy olasz pap. A júliustól elérhető ingyenes program angol, francia, spanyol, olasz és latin nyelven helyettesítheti a papír alapú misszálét. Paolo Padrini tiszteletes és informatikai szakértő nevéhez fűződik a két évvel ezelőtt bemutatott iBreviary alkalmazás, amellyel a napi imádságok tölthetők le iPhone-ra. Padrini szerint az új alkalmazás is hasonló lesz azzal a különbséggel, hogy a miseszövegektől kezdve az énekekig minden, a liturgikus évhez kapcsolódó lelkipásztori anyag elérhető lesz rajta. Ezzel a technológiával közelebb lehet hozni a fiatalokhoz az imát, és a liturgát – nyilatkozta Padrini a Zenit római hírügynökségnek a szoftver céljától. Az atya nem fél attól, hogy a digitális misekönyvek miatt eltűnnének a papír változatok. A technológiai változások ellenére hisz a misekönyvek továbbélésében.

Akinek egyébként misekönyvre lenne szüksége az most ingyenesen töltheti az AppStore-ból az iBreviary alkalmazás Pro változatát!

Forrás: Origo.hu


Letöltöm!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

2 hozzászólás

  1. ViccesVideokNET - 2012.08.08. 11:40

    Ugy olvastam, hogy MESEKONYV :D

Szólj hozzá Te is!